Letak srpanj

Skini PDF (ZIP)
4.73 MB /

Cijenjeni kupci, 

Predstavljamo Vam letak za mjesec srpanj, u kojem Vam dajemo pregled aktualnih tema: rashladna tijela, bazeni, kamini i roštilji, suncobrani...

Ovaj mjesec Vam donosim izvrsnu vijest: mjesečne ponude i obavijesti od sada možete pratiti i na mobilnom telefonu!
Uz predočenje nove BAUHAUS aplikacije na mobitelu tijekom trajanja srpanjske ponude ostvarujete popust iznenađenja, a namjera nam je ugodno Vas iznenaditi i tijekom slijedećih mjeseci. 


Iako ovaj mjesec završava Svjetsko nogometno prvenstvo, i nadalje možete osvojiti originalnu Adidas majicu ili dres hrvatske reprezentacije za kupnju Bosch alata iz tekuće ponude. Više informacija pogledajte ovdje

 

 

Ponuda traje od 11. 7. 2014. - 7. 8. 2014.  

 

Nadamo se da ćete naći sve što Vas zanima.
Veselimo se Vašem dolasku!

Ponuda vrijedi od 11.07.2014 do 07.08.2014Molimo obratite pozornost na sljedeće upute:

 

Za gledanje i ispis promidžbenog letka preporučujemo aktualnu verziju Adobe Reader® preglednika. Kod uporabe ranijih verzija eventualno mogu nastati pogreške u prikazu za koje BAUHAUS ne može preuzeti odgovornost. Za skidanje kliknite na sliku ili link.

 

Prilikom ispisa letka trebali biste u Adobe Reader®-u upotrijebiti opcije „ prilagoditi formatu papira“ i „automatski okrenuti i centrirati“ jer u protivnom postoji mogućnost da svi proizvodi ne budu vidljivi na ispisu.

 

Download