Letak listopad

Skini PDF (ZIP)
7.5 MB /

Cijenjeni kupci, 

stigao je letak za mjesec listopad. 
U ovome letku predstavljamo Vam veliki izbor LED rasvjetnih tijela (plafonjera, stolnih svjetiljki i atraktivnih LED traka...). Iako za sada još nije jako zahladilo, podsjećamo da u svim BAUHAUS centrima osim kamina nudimo i široku paletu električnih grijalica, el. uljnih radijatora te konvektora (str. 4 i 5 u letku).

Na odjelu vrta pripremili smo aktualne vrtne strojeve i uređaje (pile, usisavači lišća, škare za živicu, drobilice grana, kompostere), a povodom nadolazećeg blagdana Svih Svetih uz zemlju za grobove i ukrasne kamenčiće te dakako neizostavne krizanteme, nudimo aranžmane od umjetnog cvijeća, materijale za aranžiranje, lampaše, podloške za svijeće i još mnogo toga.

 

Ne zaboravite da još uvije traje nagradna igra: "Kupi BOSCH u BAUHAUS-U i osvoji vrijedne nagrade". Više detalja o samoj igri naći ćete ovdje.    

 

Nadamo se da ćete naći sve što Vas zanima.
Veselimo se Vašem dolasku!

Ponuda vrijedi od 10.10.2014 do 05.11.2014Molimo obratite pozornost na sljedeće upute:

 

Za gledanje i ispis promidžbenog letka preporučujemo aktualnu verziju Adobe Reader® preglednika. Kod uporabe ranijih verzija eventualno mogu nastati pogreške u prikazu za koje BAUHAUS ne može preuzeti odgovornost. Za skidanje kliknite na sliku ili link.

 

Prilikom ispisa letka trebali biste u Adobe Reader®-u upotrijebiti opcije „ prilagoditi formatu papira“ i „automatski okrenuti i centrirati“ jer u protivnom postoji mogućnost da svi proizvodi ne budu vidljivi na ispisu.

 

Download