BAUHAUS usluge

Odnos s kupcima je BAUHAUS-u na prvom mjestu

Kako Vam možemo pomoći? U BAUHAUS-u Vam nećemo samo prodati električne uređaje i građevinski materijal – naši stručni savjetnici stoje Vam na raspolaganju i kada trebate opsežno savjetovanje ili planirate popravke i profesionalne radove u Vašem domu. Usluga dostave robe kupljene u BAUHAUS prodajnom centru do Vašeg doma tek je početak.

Prihvaćamo se posla zajedno s Vama

Usluga montaže

Usluga montaže

Pored montaže proizvoda kupljenih u BAUHAUSu, naši stručni savjetnici i koordinatori pružit će Vam kompetentnu podršku i u drugim radovima pri preuređivanju, renoviranju i instalaciji. Od pripremnih radova pa do demontiranja i zbrinjavanja građevinskog otpada – jednostavno nam se obratite i dobit ćete sve informacije koje Vas zanimaju. BAUHAUS će Vas rado savjetovati i ako trebate pomoć u izvedbi samo jednog dijela radova, a ako želite stručne savjete i upute za cjelokupnu izvedbu radova, i tada ste u BAUHAUS-u na pravom mjestu.

 

Plaćanje BAUHAUS

Mogućnosti plaćanja

Kupite danas – platite sutra. Kod kupnje veće količine robe BAUHAUS Vam nudi razne mogućnosti plaćanja zahvaljujući kojima možete rasporediti iznos kupnje na duži period. Između raznih modela obročne otplate odaberite onaj koji najbolje odgovara Vašim potrebama.

ProfiCard

PROFI CARD

PROFI CARD kartica omogućuje obrtnicima i poduzetnicima razne popuste i pogodnosti poput popusta od minimalno 5% i kupnje s odgodom plaćanja. PROFI CARD karticom nagrađujemo Vašu vjernost.

 

usluga iznajmljivanja

Usluga najma strojeva i alata

Specijalne alate i strojeve možete iznajmiti u najbližem BAUHAUS prodajnom centru, a uz profesionalne uređaje pravi posao tek počinje. Usluga najma strojeva pruža Vam povoljno i praktično rješenje, a uz svaki iznajmljeni uređaj besplatno ćete dobiti obuku o upotrebi uređaja!

5 godina jamstva

Jamstvo

BAUHAUS Vam daje punih 5 godina jamstva na sve uređaje na električni i motorni pogon uz iznimku akumulatora, baterija, rasvjetnih sredstava i potrošnih dijelova. A da biste bili sasvim zadovoljni s odabranim proizvodom, tu je i mogućnost zamjene proizvoda u roku od 4 tjedna nakon kupnje.

Kvalitetne marke

Kvalitetne marke

Kvaliteta i povoljan omjer cijene i kvalitete u središtu su naše pažnje. Kako bismo ponudili optimalne proizvode za sve namjene, sami ih proizvodimo. Prema tome, ako na našoj robi opazite oznaku za BAUHAUS kvalitetnu marku, znate da ste na pravom putu.

 

Usluga dostave

Usluga dostave

Teške ili glomazne proizvode ne morate sami nositi ili transportirati – za takve poslove tu je BAUHAUS usluga dostave. Robu uz naknadu dovozimo direktno do Vašeg kućnog praga. Kupujte opušteno i zatražite dostavu svih većih proizvoda ili veće količine robe izravno do Vašeg doma.

Iznajmljivanje prikolica

Najam prikolice

Kupili ste veću količinu robe u Vašem BAUHAUS prodajnom centru ili želite prevesti stroj kojeg ste upravo iznajmili? Besplatno Vam stavljamo na raspolaganje prikolicu! Korisne savjete o ostvarenju ove pogodnosti (kaucija, vozačka dozvola) dobit ćete od naših stručnih savjetnika na Info-pultu.

Miješanje boja

Centar za miješanje boja

Da biste bili sigurni da ste dobili točnu željenu nijansu, zamiješat ćemo boju u našem potpuno automatskom sustavu prema Vašim individualnim željama. Zamiješanu boju možete odmah ponijeti sa sobom. U Vašem BAUHAUS prodajnom centru pronaći ćete kompletan asortiman boja: lak, zidne i lateks boje, silikonske, silikatne i fasadne boje te reljefna boja s vlaknima.

Rezanje drva

Krojenje drva

Naši posebno obučeni BAUHAUS stručni savjetnici za Vas će skrojiti drvene elemente precizno do u milimetar – prema Vašim individualnim nacrtima i željama. Isto naravno vrijedi i za specijalna rješenja, a bit ćemo zadovoljni tek kad i Vi to budete. U brojnim BAUHAUS prodajnim centrima postoji i dodatna usluga rezanja stakla.

Izrada ključeva

Usluga izrade ključeva

Trebate rezervni ključ? Nema problema: u brojnim BAUHAUS prodajnim centrima postoji centar za izradu ključeva, u kojemu uz naknadu za nekoliko minuta možete dobiti odgovarajući dodatni ključ. Za ovu brzu uslugu izrade ključeva nabavili smo posebno moderne strojeve za analizu ključeva.

Uokvirivanje slika

Uokvirivanje slika

Ponosni smo na našu ponudu slika i okvira! Jednostavno odaberite idealan okvir za sliku i iskoristite profesionalnu uslugu uokvirivanja u Vašem BAUHAUSu. Pobrinut ćemo se da i otkačene slike ostanu sigurno na zidu!

Poklon bonovi

Poklon bonovi

Ako nekome želite ispuniti želju, u BAUHAUS prodajnom centru na pravom ste mjestu. No svatko će za sebe najbolje pronaći savršen poklon – stoga je BAUHAUS poklon bon optimalno rješenje. Poklonite osjećaj oduševljenja pri uređenju vlastitog doma!

BAUHAUS usluge

Profi Card

Uštedite novac, vrijeme i živce s PROFI CARD karticom

Daje Vam puno i olakšava brojne zadaće: PROFI CARD kartica pruža obrtnicima i malim poduzetnicima brojne prednosti pri kupnji u BAUHAUS-u

Usluga montaže

Budite bez brige uz uslugu montaže po fiksnoj cijeni

U BAUHAUS-u ćete pored kompetentnih savjetnika pronaći i profesionalce koji će se s Vama primiti posla. Preko usluge montaže instaliramo i montiramo kupljene proizvode u Vašem domu, i to unutar zadanih rokova, pouzdano i po povoljnoj fiksnoj cijeni.

Centar za miješanje boja

Miješamo boje prema vašim uzorcima s garancijom naknadne kupnje iste nijanse

Sunčano žuta ili karipska tirkizna boja: u Centru za miješanje boja zamiješat ćemo lak, zidne i lateks boje, boje za zaštitu drva, fasadne boje i reljefne boje s vlaknima prema Vašim individualnim željama. I to ako je potrebno uvijek iznova.

Najam strojeva

Veliki strojevi za malo novca: jednostavno ih posudite!

Nemamo svi u radionici štemalicu, sjeckalicu, uređaj za varenje spojeva i razupore za ugradnju dovratnika. Zato je dobro da u brojnim BAUHAUS prodajnim centrima postoji mogućnost iznajmljivanja profesionalnih uređaja i strojeva za brojne namjene.