Cijenjeni kupci,

dana 26. ožujka 2020. godine Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske donio je Odluku o otvaranju prodavaonica građevinskog materijala na području Zagreba.
Sve BAUHAUS poslovnice u Zagrebu tako će do daljnjega raditi svaki dan od 8.00 do 17.00 sati te nedjeljom od 9.00 do 14.00 sati.
Ulazak u poslovnicu biti će ograničen na određeni broj kupaca, kako bi upotpunosti zaštitili naše kupce i zaposlene te vas molimo da pratite upute odgovornih osoba na ulazu u poslovnicu.

Zbog sigurnosti određeni dio asortimana i usluga biti će nedostupan:

- Svijet kupaonica
- krojenje drva
- Profi depot
- izrada ključeva
- mješanje boja
- asortiman biljaka
- vrtni namještaj (dostupan putem webshopa)

Molimo u poslovnici držite minimalni razmak od 2 metra, posebno kod info pulta i blagajni.
Ukoliko je moguće koristite kreditne i debitne kartice, kako bismo što više smanjili kontakt.
Budite solidarni sa svojim sugrađanima i smanjite vrijeme boravka u
našoj prodavaonici na najkraće moguće.

U Poslovnicama Pula, Rijeka, Zadar, Split te Varaždin od dana 06.04.2020. otvoreni su Vrtni centri, dok Drive in arene ostaju otvorene samo za podizanje robe naručene putem našeg webshopa).

I dalje preporučujemo da za kupnju naših proizvoda koristite naš web shop te "click and collect" uslugu (online plaćanje kreditnim ili debitnim karticama ili putem ponude). On-line kupovina je jednostavna i ugodna te u ovom je trenutku i najsigurniji način kupnje.

Molimo da pratite našu web stranicu na kojoj ćemo objavljivati daljnje informacije i novosti o našem radu te mjerama sigurnosti, koje smo poduzeli za vas, naše vjerne kupce.

Za dodatne informacije kontaktirajte našu službu za korisnike na broj 0800 4411 ili mail podrska@bauhaus.hr

Zahvaljujemo unaprijed na razumijevanju!