Webshop podrška

Prikaži kontakte i radno vrijeme centra:

Moja košarica 0

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

BAUHAUS na međunarodnoj sceni

BAUHAUS_na_medunarodnoj_sceni

BAUHAUS na vodećem položaju u Europi

Naša ideja ponude kvalitetnih proizvoda na raznim stručnim odjelima pod istim krovom dobro je prihvaćena i izvan Njemačke. U međuvremenu smo zastupljeni u 19 država Europe s više od 300 prodajnih centara.

Uspjeh preko svih granica

internacionalno_DanskaNakon osnivanja prvog inozemnog društva u Austriji 1972., gdje u međuvremenu posluje 21 prodajni centar, 1988. uslijedilo je otvaranje podružnica u Danskoj, te tamo trenutno posluje više od 15 prodajnih centara. Prisutni smo u svim nordijskim zemljama – Danskoj se 1997. priključila Švedska, 2001. Finska, 2007. Norveška te 2012. Island. Osnivanjem novih društava na državnoj razini 1989. u Španjolskoj te 1996. u Turskoj proširili smo se u nove regije Južne Europe. Od devedesetih godina prisutni smo i u Istočnoj Europi: sve je počelo osnivanjem prvih prodajnih centara u Češkoj Republici, a kasnije su uslijedile Bugarska, Estonija, Hrvatska, Slovenija, Slovačka i Mađarska. BAUHAUS je u međuvremenu zastupljen u Švicarskoj, Luksemburgu te Nizozemskoj.

Ispunjavamo specifične potrebe u pojedinim državama

internacionalno_Danska_2Naša društva u pojedinim državama harmonično se uklapaju u specifičnu strukturu gospodarstva: obrtnicima, poduzetnicima i privatnim kupcima dostupan je širok izbor proizvoda vrhunske kvalitete. U svim našim prodajnim centrima brinemo o specifičnim tradicijama i tržišnim uvjetima pojedine države, zbog čega je BAUHAUS rado viđen partner u svim susjednim europskim državama. 

BAUHAUS društva po državama