Sasvim opušteno provedite osvježavajuće ideje u djelo

Uredite svoju oazu u kojoj ćete se osjećati ugodno! Ako uređujete novu kupaonicu, želite renovirati staru ili je jednostavno preurediti – kod stručnih savjetnika iz SVIJETA KUPAONICA na pravom ste mjestu. Naša usluga 360° polazi od Vaših želja i ideja: zajedno s Vama planiramo Vašu kupaonicu, a radove potom kompetentno provodimo u djelo. Prednosti za Vas su stručno obavljeni radovi u kupaonici i sanitarnom području, kvalitetni proizvodi i inovativna rješenja – i to sve na jednom mjestu. Ostvarite svoju kupaonicu iz snova u besprijekornoj kvaliteti. 

Čitav svijet kupaonice

Tražite ideje za wellness? Spretna rješenja za malu kupaonicu? Kupaonske artikle prilagođene Vašoj dobi? Potražite inspiraciju u našim inovativnim oglednim kupaonicama i otkrijte atraktivan kupaonski namještaj i odgovarajući pribor. Očekuje Vas velik izbor kupaonskih slavina, sanitarnih sustava i pločica iz asortimana vodećih proizvođača, ali i naše kvalitetne robne marke. Od naših stručnjaka za kupaonice dobit ćete kompetentno i individualno savjetovanje. A ako želite da Vam profesionalno i kompetentno uredimo kupaonicu, pouzdajte se u našu uslugu 360°. Posjedujemo preko 15 godina iskustva, a iza nas je više od 10.000 uređenih kupaonica.

 

Brošura Svijet Kupaonica (PDF)

 

Pojedine ideje i koncepti kupaonice

Kupaonica bez prepreka

Bolje odmah misliti nego kasnije! Prohodni tuš, umivaonik bez podgradnje, zidne wc školjke i kade s bočnim ulazom ili ekstra širokim obrubom – ovo će učiniti vašu kupaonicu bez prepreka te sigurnom za budućnost.

Mala kupaonica

Nemate mjesta za kadu? I u najmanjoj prostoji može se s odgovarajućim planiranjem i namještajem stvoriti savršena kupaonica. Uske kade, mali tuševi i slično osigurat će dovoljno mjesta za maksimalni ugođaj.

Kupaonica s kosim krovom

Kosi krov je velik izazov za svako planiranje kupaonice. Ako pametno iskoristite niše i uzmete u obzir kosinu krova, možete uživati u kadi s neometanim pogledom kroz krovni prozor.

Gostinjska kupaonica

Ako često imate goste, gostinjska kupaonica će vašim gostima pružiti dodatnu udobnost. No, čak i bez posjeta gostinjsku kupaonicu možete iskoristiti, ako je obiteljska kupaonica zauzeta.

Sauna i wellness kupaonica

Hidromasažni bazen, parni tuš i aroma terapija – s nekoliko opuštajućih izuma za kupaonicu možete se i u vlastitom domu odmoriti u privatnom wellness centru.

Moderna kupaonica

Tražite pametne ideje koje će vam olakšati život? Ponekada su to pametne sitnice, inovativni materijali ili digitalno upravljanje. Ili čak ekološki prihvatljivi izumi i kupovne odluke, orijentirane prema budućnosti, koje pridonose uštedi energije i čuvanju prirodnih resursa.

Obiteljska kupaonica

Ako želite postaviti ili preurediti kupaonicu za cijelu obitelj, morate pažljivo planirati. Jer djeca će odrasti u mlade ljude te će se životne navike promijeniti. Otkrijte ideje, savjete i trikove za obiteljsku kupaonicu, koja će imati dug vijek trajanja.

Neka vaša kupaonica iz snova postane stvarnost

Bez obzira želite li funkcionalnu, modernu ili klasičnu kupaonicu - ovdje će se ostvariti sve vaše želje. BAUHAUS svijet kupaonica pruža širok izbor pločica, slavina, kupaonskog namještaja, tuš stupova i pribora vrhunske kvalitete.