Asortiman SVIJETA KUPAONICA – svježe ideje za Vašu kupaonicu

Dobrodošli u svijet naših artikala za kupaonicu! Kupaonski namještaj, sanitarije i pločice samo su početak: na odjelu SVIJET KUPAONICA pronaći ćete i male stvari koje kupaonicu čine uistinu praktičnom i udobnom. Atraktivne slavine u kombinaciji s kreativnom opremom i lijepim wellness idejama poput parnog tuša i jacuzzi kade pretvorit će Vašu kupaonicu u mali raj za opuštanje.
 
Ipak, dizajn kupaonice nije sve: bili smo kreativni i stvorili inteligentna rješenja za razne vrste prostora. Tako ćete u SVIJETU KUPAONICA pronaći kompaktni kupaonski namještaj i armature za male kupaonice kao i pametna rješenja za kose zidove, a nudimo Vam i praktična rješenja za uštedu vode. Posebnu pažnju posvetili smo uklanjanju barijera iz kupaonice: zahvaljujući kadama s ulazom i tuševima u ravnini s podom, uživati u kupanju ponovno bez problema mogu i stariji članovi obitelji.
 
Pogledajte neke ideje:

Neka vaša kupaonica iz snova postane stvarnost

Bez obzira želite li funkcionalnu, modernu ili klasičnu kupaonicu - ovdje će se ostvariti sve vaše želje. BAUHAUS svijet kupaonica pruža širok izbor pločica, slavina, kupaonskog namještaja, tuš stupova i pribora vrhunske kvalitete.