360° usluga na odjelu SVIJET KUPAONICA. Sve na jednom mjestu

U pet koraka doći ćete do individualne kupaonice iz snova – sasvim jednostavno zahvaljujući usluzi 360° na odjelu SVIJET KUPAONICA. Za besprijekornu sanaciju ili kompletno renoviranje kupaonice neophodno je stručno planiranje, koordinacija i kvalitetna izvedba radova. Dugogodišnje iskustvo naših koordinatora radova jamči Vam da ste sve zadatke prepustili u prave ruke.
 
Za Vašu sigurnost: BAUHAUS jamči za isporučene proizvode i usluge. Nudimo Vam radove po fiksnoj cijeni bez naknadne promjene i preuzimamo jamstvo za cjelokupnu kupaonicu. Tu smo za Vas od prve ideje pa do provedbe u djelo. Ako određene radove želite obaviti sami, naši stručni savjetnici s odjela SVIJET KUPAONICA rado će za Vas sastaviti individualan paket usluga.
 
 
 
Usluga 360°

Kompetentno savjetovanje

Dobrodošli u uslugu 360°! Prvo ćemo Vas saslušati – u konačnici su najvažnije Vaše individualne želje. Izgled, detalje i raspoloživi iznos za uređenje nove kupaonice određujete sami – a potom ćemo zajedno projektirati kupaonicu iz Vaših snova. Naši stručni savjetnici upoznati su s mogućnostima uređenja, a zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu pronaći će idealno rješenje i za Vaše potrebe. Najveća prednost usluge 360° je kompetentno savjetovanje od samog početka pa do završetka projekta.

Individualno planiranje

Ovako će na kraju izgledati Vaša kupaonica. Želite nešto promijeniti? U fazi planiranja možete kreirati željenu kupaonicu u našem 3D programu za planiranje i isprobati razne ideje. Od male kupaonice pa do komforne kupaonice bez barijera – naši stručni savjetnici s odjela SVIJET KUPAONICA razvit će koncept optimalno prilagođen uvjetima u Vašem prostoru. Kod nas ćete pronaći sve proizvode za uređenje – sanitarna keramika, kupaonski namještaj, sustavi grijanja i kupaonski pribor.

Rušenje bez komplikacija

Sada se bacamo na pravi posao - uklanjanje materijala iz stare kupaonice za Vas će biti bezbolno iskustvo. Vaš koordinator s odjela SVIJETA KUPAONICA kompetentna je i jedina osoba kojoj se trebate obratiti s pitanjima i željama, a na raspolaganju Vam je i tijekom svih radova demontaže. Prije početka gradnje koordinator upućuje radnike u njihove zadatke, pojašnjava detalje i preuzima nadzor nad radovima. Odgovornost mu je stručno izvođenje svih radova rušenja i završetak radova u skladu s vremenskim planom.

Stručna ugradnja

Odmah nakon demontaže ugrađuju se novi elementi. I u ovoj fazi koordinator radova drži sve konce u svojim rukama, a njemu se možete obratiti kod pitanja o bilo kojem području radova. Pojedini elementi poput kade i slavina ugrađuju se stručno, čisto i pouzdano. Kao i sve druge obrtničke radove, instalaciju obavljaju kompetentne tvrtke i obrti iz Vaše regije. Koordinator radova redovito će provjeravati sve dovršene radove. Na taj način korak po korak nastaje individualna kupaonica po Vašim željama.

Detaljna završna primopredaja

Gotovo! Kupaonica iz Vaših snova kompletno je montirana. Nakon završetka radova koordinator provjerava jesu li svi poslovi obavljeni kompetentno i točno prema Vašim zamislima. Završna provjera stručno se evidentira. BAUHAUS jamči za kvalitetu obavljenih radova u kupaonici i ugrađene proizvode: naša usluga 360° obuhvaća jamstvo za kompletnu kupaonicu. Ako nas kasnije poželite nešto pitati, jednostavno nam se javite.

Neka vaša kupaonica iz snova postane stvarnost

Bez obzira želite li funkcionalnu, modernu ili klasičnu kupaonicu - ovdje će se ostvariti sve vaše želje. BAUHAUS svijet kupaonica pruža širok izbor pločica, slavina, kupaonskog namještaja, tuš stupova i pribora vrhunske kvalitete.