Visokokvalitetni akustični paneli iz Danske

Ako imate problema s akustikom u svom domu ili možda tražite dekorativno rješenje – akustični paneli BY VENØ idealno su rješenje za vas. S ovim akustičnim panelima možete stvoriti ne samo elegantnu dekoraciju u svom domu već i znatno tiše okruženje kada je riječ o akustici.

Zvuk u vašem domu ili na radnom mjestu može se poboljšati s panelima, a istovremeno ćete dobiti strogi izgled s prekrasnim, ujednačenim linijama u ekskluzivnim vrstama drva. Estetski i arhitektonski izričaj savršeno se uklapa u moderni interijer doma ili ureda.

BY VENØ je sinonim za dobru izradu, detalje i proizvode visoke kvalitete. FOG & VENØ A/S, koji stoji iza robne marke BY VENØ, danska je obiteljska tvrtka koju su osnovali Karl Frank Venø Nielsen i Ove Fog Jørgensen 2019. godine. S više od 100 godina zajedničkog iskustva u drvnoj industriji, jamstvo je izvanredne usluge i proizvoda najviše kvalitete.

Jedan su od najvećih svjetskih proizvođača letvičastih akustičnih panela za zidove i stropove. BY VENØ je jamstvo za održivu proizvodnju. Iznimnu pozornost posvećuju izboru materijala i metoda te neprestano rade na smanjenju utjecaja na okoliš - bez kompromisa u kvaliteti i bezvremenskom skandinavskom dizajnu. Od početka do kraja pridaju posebnu strast prema proizvodu. Provjera kvalitete i poliranje vrše se ručno te se zatim paneli pakiraju i postavljaju na posebne palete za zaštitu tijekom transporta. 

Njihova strast prema dizajnu nadahnutom Skandinavijom i visokoj kvaliteti održivih materijala može se vidjeti na proizvodima. Teže k tome da ostanu inovativna danska tvrtka u kojoj ljudske vrijednosti, ambicije, kreativnost i održivi rast idu ruku pod ruku.


Svi BY VENØ akustični paneli su više od vizualnog proizvoda. Oni su proizvod koji će znatno poboljšati akustičnost prostorije i razinu jeke!

Akustični paneli proizvedeni u Danskoj razbijaju zvuk i upijaju zvučni val koji nestaju kada udare u panel. To znači da se eliminira zvučni val i skraćuje vrijeme odjeka, što poboljšava osjećaj ugode u prostoriji, bilo da je riječ o privatnim, poslovnim ili javnim objektima.

S akustičnim panelima presvučenim folijom BY VENØ možete pružiti jedinstveni izgled prostoriji. Budući da je izbor panela širok, lako se mogu uskladiti s trenutnim uređenjem. Paneli presvučeni folijom imaju ista jedinstvena svojstva kao i obični akustični paneli, a i jednostavni su za čišćenje.

EKOLOŠKI PRIHVATLJIVI AKUSTIČNI PANELI

Ovi prekrasni akustični paneli BY VENØ imaju jednake performanse u akustici te su dostupni i u verziji od održivog materijala.

- Sada i s podlogom od 65% recikliranog filca!

BY VENØ proizvodi FCS certificirane i ekološki prihvatljive akustične panele u Danskoj.

Posebna zanimljivost u vezi ovih panela koji osim klasičnog skandinavskog dizajna, također sadrži nogometne priče nordijskih nogometnih klubova, pošto je reciklirani materijal upravo od umjetne trave s nogometnih igrališta, što ih čini potpuno jedinstvenim među akustičnim panelima na tržištu.