Webshop podrška

Prikaži kontakte i radno vrijeme centra:

Moja košarica 0

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

Kontaktirajte nas

Webshop podrška

Radno vrijeme webshop korisničke podrške:
ponedjeljak-subota: 08:00 do 21:00

Pitanja o narudžbama i proizvodima

Imate li pitanja u svezi s Vašom narudžbom u BAUHAUS-u Ili se želite žaliti na proizvod? BAUHAUS Podrška će vam pomoći s Vašim pitanjima o proizvodima, našim uslugama i djelatnostima.

Ako je Vaše pitanje vezano uz određeni BAUHAUS prodajni centar, npr. o raspoloživosti nekih proizvoda, molimo svakako navedite željeni centar u Vašoj poruci kako bismo Vaš upit brže obradili i odgovorili Vam.

Uvijek se trudimo biti bolji, stoga ako niste zadovoljni, pozivamo Vas da nam javite povratne informacije.

Reklamacije

Ako imate primjedbe na proizvod, molimo Vas da nam pošaljete e-poruku sa slikom proizvoda ili oštećenja i broj Vaše narudžbe na adresu e-pošte: reklamacije@bauhaus.hr.

Oštećenja pri transportu

Nažalost, ponekad se događa da se roba ošteti na putu do Vas. Da bismo bili u mogućnosti nadoknaditi Vam štetu nastalu pri transportu, trebali biste je što prije prijaviti, a najkasnije u roku od pet dana od dana primitka pošiljke. Pošaljite nam e-poruku s brojem narudžbe, kratkim opisom i slikom oštećenja na adresu e-pošte: reklamacije@bauhaus.hr. Nakon toga ćemo u najkraćem mogućem roku utvrditi štetu i dogovoriti zamjenu ili nadoknadu štete.

Više detaljaManje detalja

Kontaktirajte najbliži prodajni centar

  • Za brze odgovore i pomoć o BAUHAUS proizvodima i uslugama kontaktirajte nas telefonski na brojeve naših prodajnih centara.
  • Uz brojeve telefona, na stranicama prodajnih centara naći ćete i adrese e-pošte i radno vrijeme.
  • Naši informativni centri za kupce stoje Vam na raspolaganju svaki dan tijekom radnog vremena poslovnica.
Prodajni centri

Vaše mišljenje nam je važno

Da bismo našu uslugu još više približili Vašim potrebama, važno nam je Vaše mišljenje! Svakako nam pišite, bez obzira radi li se o pohvalama, kritici, poticajima ili pitanjima. Molimo koristite ovaj kontakt formular ili nam jednostavno pišite na adresu: usluga@bauhaus.hr

* Obavezna polja

Kontakt formularZatvori formular

Uputa o zaštiti podataka

Vaši upiti i reklamacije koje koje postavljate telefonom ili e-poštom, dostupni su djelatnicima naše korisničke podrške, a po potrebi mogu biti proslijeđeni u neki od prodajnih centara, gdje će biti dostupni samo djelatnicima koji su uključeni u ispunjenje Vašeg zahtjeva. Ovisno o tome na koji način i na koju adresu e-pošte ste zatražili podršku, za spremanje i efikasnu obradu upita koristimo Zendesk platformu tvrtke Zendesk Inc. iz Sjedinjenih Američkih država. 

U svakom od naših prodajnih centara imamo službu za korisnike koja zaprima Vaše zahtjeve i po potrebi uključuje stručne djelatnike ili našu centralnu korisničku podršku. Isto tako, ako Vaše zahtjeve uputite centralnoj korisničkoj podršci, po potrebi bit će proslijeđeni službi za korisnike nekog od naših prodajnih centara. Vaši upiti i zahtjevi dostupni su samo djelatnicima koji su potrebni za odgovor, odnosno ispunjenje Vaših zahtjeva. 

Kako bismo našim kupcima i korisnicima pružili efikasniju podršku, koristimo, između ostalog, i software u oblaku za upravljanje korisničkim upitima tvrtke Zendesk Inc. iz Sjedinjenih Američkih Država, koja je sukladno ugovoru s BAUHAUS-om izvršitelj obrade podataka te postupa isključivo po našem nalogu i poduzima sve potrebne mjere za zaštitu podataka, sukladno sklopljenim standardnim ugovornim klauzulama odobrenim na razini EU. Ovisno o tome na koji način i na koju adresu e-pošte ste zatražili podršku, u Zendesk sustavima su spremljeni Vaša adresa e-pošte i sadržaji Vaših poruka. Davatelj usluge je:

Zendesk, Inc
1019 Market Street, 6th Floor
San Francisco, California 94103, USA

Ako se iz nekog razloga protivite spremanju Vaših poruka u Zendesk sustavima, molimo kontaktirajte našu korisničku podršku na telefon 0800 4411.

Više informacija možete pronaći na stranici Zaštita podataka.

Više detaljaManje detalja