Webshop podrška

Prikaži kontakte i radno vrijeme centra:

Moja košarica 0

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

Kontaktirajte nas

Webshop podrška

Radno vrijeme webshop korisničke podrške:
ponedjeljak-petak: 08:00 do 20:00
subota: 08:00 do 13:00

Pitanja o narudžbama i proizvodima

Imate li pitanja u svezi s Vašom narudžbom u BAUHAUS-u Ili se želite žaliti na proizvod? BAUHAUS Podrška će vam pomoći s Vašim pitanjima o proizvodima, našim uslugama i djelatnostima.

Ako je Vaše pitanje vezano uz određeni BAUHAUS prodajni centar, npr. o raspoloživosti nekih proizvoda, molimo svakako navedite željeni centar u Vašoj poruci kako bismo Vaš upit brže obradili i odgovorili Vam.

Uvijek se trudimo biti bolji, stoga ako niste zadovoljni, pozivamo Vas da nam javite povratne informacije.

Reklamacije

Ako imate primjedbe na proizvod, molimo Vas da nam pošaljete e-poruku sa slikom proizvoda ili oštećenja i broj Vaše narudžbe na adresu e-pošte: reklamacije@bauhaus.hr.

Oštećenja pri transportu

Nažalost, ponekad se događa da se roba ošteti na putu do Vas. Da bismo bili u mogućnosti nadoknaditi Vam štetu nastalu pri transportu, trebali biste je što prije prijaviti, a najkasnije u roku od pet dana od dana primitka pošiljke. Pošaljite nam e-poruku s brojem narudžbe, kratkim opisom i slikom oštećenja na adresu e-pošte: reklamacije@bauhaus.hr. Nakon toga ćemo u najkraćem mogućem roku utvrditi štetu i dogovoriti zamjenu ili nadoknadu štete.

Više detaljaManje detalja

Kontaktirajte najbliži prodajni centar

  • Za brze odgovore i pomoć o BAUHAUS proizvodima i uslugama kontaktirajte nas telefonski na brojeve naših prodajnih centara.
  • Uz brojeve telefona, na stranicama prodajnih centara naći ćete i adrese e-pošte i radno vrijeme.
  • Naši informativni centri za kupce stoje Vam na raspolaganju svaki dan tijekom radnog vremena poslovnica.
Prodajni centri

Vaše mišljenje nam je važno

Da bismo našu uslugu još više približili Vašim potrebama, važno nam je Vaše mišljenje! Svakako nam pišite, bez obzira radi li se o pohvalama, kritici, poticajima ili pitanjima. Molimo koristite ovaj kontakt formular ili nam jednostavno pišite na adresu: usluga@bauhaus.hr

* Obavezna polja

Kontakt formularZatvori formular