Webshop podrška

Prikaži kontakte i radno vrijeme centra:

Moja košarica 0

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

Zaštita podataka

Načela i izjava o zaštiti privatnosti

Vaša privatnost nam je važna, želimo Vam pružiti sigurno korištenje naših internet stranica te postupamo u skladu s tim i s važećim zakonskim propisima o zaštiti osobnih podataka. U sljedećim uputama dobit ćete informacije o tome kada i koje osobne podatke tražimo te na koji ih način koristimo i kako te postupke možete nadzirati. Ove odredbe o zaštiti podataka sastavni su dio Uvjeta poslovanja BAUHAUS.HR Webshopa te se zajedno s njima primjenjuju prilikom kupovine u BAUHAUS.HR Webshopu

Vaše osobne podatke koristimo isključivo u svrhu zaključenja i ispunjenja kupoprodajnog ugovora za proizvode iz naše internet trgovine, kao i za ispunjenje drugih usluga ponuđenih na ovom web mjestu koje od nas naručite ili zatražite. Ne otkrivamo osobne podatke trećim stranama, osim poslovnim partnerima potrebnim za realizaciju usluga koje ste zatražili i ovlaštenim državnim institucijama na njihov zahtjev.

Voditelj zbirke osobnih podataka je BAUHAUS-Zagreb k.d. sa sjedištem na adresi: Ulica Velimira Škorpika 27, HR-10090, Zagreb.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i pohranjuju u našim sustavima u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka te su dostupni samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici BAUHAUS.HR Webshopa i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Kao kupac i korisnik naših usluga imate pravo dobiti informacije o Vašim osobnim podacima koje smo pohranili, potrebno je samo kontaktirati našu Službu za korisnike. Ako su informacije netočne, nepotpune ili nevažne, možete tražiti da ih se ispravi ili ukloni. Imate li bilo kakvih pitanja o načinu na koji se Vaši osobni podaci obrađuju i koriste, obratite se BAUHAUS službeniku za zaštitu osobnih podataka preko naše Službe za korisnike.

Uporaba osobnih podataka u procesu obrade narudžbe u našoj internet trgovini

Prilikom kupovine u BAUHAUS.HR Webshopu potrebno je unijeti osobne podatke kao što su ime, adresa isporuke, e-adresa i broj telefona. Ti podaci su nam potrebni kako bismo obradili Vašu narudžbu i isporučili Vam naručene proizvode. Kada potvrdite narudžbu u našoj internet trgovini, pristajete nam dati informacije koje nam trebaju za obradu narudžbe.

Nakon što potvrdite narudžbu dobit ćete automatski generiranu poruku o zaprimanju narudžbe od strane BAUHAUS-a. Ako nakon toga tijekom obrade narudžbe utvrdimo greške na narudžbi, kao što je prikaz netočne cijene proizvoda i dostave ili nejasnoće oko adrese isporuke i drugih podataka, BAUHAUS zadržava pravo provjeriti i ispraviti to ili otkazati narudžbu u cijelosti. U takvom slučaju koristit ćemo Vaše osobne kontaktne podatke koje ste nam dali pri unosu narudžbe kako bismo Vas kontaktirali i informirali o greškama ili nejasnoćama i ispravili ih zajedno s Vama. Imate mogućnost prihvatiti izmjenu ili otkazati narudžbu u cjelosti.

Osobne podatke koje ste nam dali kod unosa i potvrde narudžbe u BAUHAUS.HR internet trgovini ne koristimo ni u koje druge svrhe osim gore navedenih, posebno ne za slanje promotivnih i marketinških materijala, osim ako se podudaraju s podacima koje nam dajete odvojenom prijavom za BAUHAUS.HR Newsletter.

Online plaćanje

Platforma za online naplatu narudžbi sa BAUHAUS.HR Webshopa kreditnim i debitnim karticama je "WSpay™ WSpayForm", a davatelj usluge je:

Web Studio d.o.o.
Ćićarijska 10,
HR-51000 Rijeka
www.wspay.info

Prenosimo njihovu izjavu o unosu i prijenosu osobnih podataka Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je najvišim sigurnosnim standardima koje osigurava WSpay™ sustav za on-line autorizaciju kreditnih kartica u skladu sa zahtjevima kartičara i kartičarskih brendova te PCI DSS standarda. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

Dostava i povrati

Osobne podatke, ime i prezime, adresu isporuke i broj telefona, koje smo dobili od Vas potvrdom narudžbe dajemo davateljima logističkih usluga kako bismo pripremili i zapakirali proizvode iz Vaše narudžbe i dostavili ih na adresu prema Vašem zahtjevu. Poslovni partneri za logistiku i dostavu ovlašteni su te podatke koristiti i kontaktirati Vas isključivo u svrhu isporuke pojedinačnih pošiljki.

Registracija i otvaranje profila na BAUHAUS.HR web mjestu

Kako biste naručivali proizvode u našoj internet trgovini registracija nije obavezna. Registracijom i otvaranjem profila na BAUHAUS.HR web mjestu dobivate mogućnost ubrzanja postupka naručivanja spremanjem jedne ili više adresa isporuke i kontaktnih podataka te mogućnost pregleda Vaših ranijih narudžbi.

Za registraciju su potrebni sljedeći osobni podaci: Ime i prezime, e-adresa i lozinka. Ovi podaci, osim lozinke, dostupni su djelatnicima BAUHAUS.HR Webshopa, ali ih ne koristimo ni u koju svrhu osim za obradu narudžbi koje napravite s tim profilom i za isporuku našeg Newslettera ako ste se za njega prijavili prilikom registracije ili kasnije.

Ako imate profil na nekoj od društvenih mreža Facebook, Google ili Twitter, možete prilikom ili nakon registracije izabrati mogućnost korištenja njihovih prijavnih podataka i za prijavu na naše web mjesto, tj. možete povezati te profile sa BAUHAUS.HR profilom kako biste olakšali i ubrzali postupke prijave u budućnosti. Ako se odlučite za tu mogućnost, prilikom povezivanja bit ćete preusmjereni na stranice odgovarajuće društvene mreže gdje ćete dobiti točnu informaciju o tome koji podaci se dijele sa BAUHAUS.HR web mjestom i mogućnost odustanka od povezivanja ako se s tim ne slažete. BAUHAUS.HR Webshop nema pristup Vašim profilima i lozinkama na tim društvenim mrežama, niti njima dajemo Vaše osobne podatke pohranjene kod nas, tj. niti u jednom trenutku BAUHAUS ne dijeli osobne podatke koje ima o korisniku niti s jednom društvenom mrežom. Kad god želite, možete na postavkama svog BAUHAUS.HR profila poništiti vezu prema određenoj društvene mreži.

Vaš BAUHAUS.HR profil dostupan je sa interneta samo nakon prijave na BAUHAUS.HR web mjesto s točnim prijavnim podacima, tj. adresom registracije i lozinkom ili s nekim od povezanih profila društvenih mreža, molimo stoga da u skladu s dobrom praksom čuvate te podatke i koristite sigurne (složene) lozinke.

Prijava za BAUHAUS.HR Newsletter i uporaba osobnih podataka za marketing

Kako biste se prijavili za naš Newsletter dovoljno je samo dati nam adresu e-pošte na koju želite primati Newsletter. U svakom trenutku možete odjaviti naš Newsletter sukladno uputama koje ćete dobiti e-poštom nakon prijave, kao i na svakom Newsletteru. Ako ste registrirani korisnik našeg web mjesta, u svakom trenutku u Vašem profilu možete prijaviti ili odjaviti Newsletter.

Moguće je da za isporuke Newslettera koristimo i tehničke usluge vanjskih poslovnih partnera. U tom slučaju, dajemo im samo e-adresu koju ste prijavili za Newsletter i poslovni partneri ju ne smiju koristiti u druge svrhe osim isporuke naših Newslettera dok ste za njega prijavljeni.

Osobne podatke koje ste ostavili na web mjestu BAUHAUS.HR kod naručivanja ili registracije ne koristimo u marketinške svrhe, osim i isključivo ako ste se prijavili za BAUHAUS.HR Newsletter, u tom slučaju ćemo Vam na vašu prijavljenu e-adresu slati promocije i marketinške materijale u okviru Newslettera, u prosjeku jednom do dva puta mjesečno.

BAUHAUS je odlučan ne slati Vam neželjenu e-poštu i ne davati Vaše osobne podatke trećim stranama u te svrhe. Ako niste prijavljeni za Newsletter, kao kupac ili korisnik možete od nas dobiti e-poruke samo u svezi s Vašom narudžbom te plaćanjem ili aktivnostima koje ste sami inicirali. Iznimno, možemo Vam poslati i relevante informacije i napomene o promjenama u našem poslovanju i odnosu s Vama kao korisnikom naših usluga, ako smatramo da je važno da dobijete tu informaciju.

Kolačići ("cookies") i praćenje internet aktivnosti

Kolačić je mala tekstualna datoteka koju web stranice koje posjećujete spremaju na Vaše računalo. Kolačići se koriste na mnogim internet stranicama kako bi posjetiteljima olakšali i poboljšali pristup raznim funkcijama. Informacije u kolačićima mogu se koristiti za praćenje korisničkih aktivnosti na internetu.

Mi koristimo kolačiće za praćenje aktivnosti na našoj stranici, kao što su prijava, stavljane proizvoda u košaricu i tako dalje. Kolačiće možete u svakom trenutku pobrisati ili blokirati u postavkama Vašeg internet preglednika. Ako posjetite naše stranice sa blokiranim kolačićima, nećete moći koristiti košaricu i neke druge funkcije, u tom slučaju bit ćete preusmjereni na stranicu sa kratkim uputama za omogućavanje kolačića u najpoznatijim internet preglednicima koje možete primijeniti ako želite ili odustati od tih funkcija.

BAUHAUS.HR Webshop koristi usluge Google plaćenih oglasa i Google Analytics. Google može uporabom kolačića pratiti Vaše posjete našim i drugim internet stranicama i na osnovu toga Vam prikazivati naše plaćene oglase. Ako želite isključiti oglase možete to učiniti na Google stranicama. Google Analytics koristimo za analiziranje prometa i aktivnosti na našem web mjestu, u sklopu tih analiza Google Anylytics ne povezuje rezultate s Vašim identitetom i nema pristup Vašim osobnim podacima. Više informacija možete pronaći na Google pravilima o privatnosti

Dopune i izmjene 

Kako BAUHAUS konstantno mijenja ponudu, može doći do promjena ili ažuriranja i ovih pravila o zaštiti osobnih podataka bez prethodne najave. Stoga Vam preporučujemo redovnu provjeru ovih uputa. Dodatne informacije možete naći na stranici Uvjeti poslovanja.

U slučaju pitanja molimo kontaktirajte našu Službu za korisnike.