Webshop podrška

Prikaži kontakte i radno vrijeme centra:

Moja košarica 0

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

Alati i strojevi

 • Osnove o zavarivanju

  Dvije osnovne vrste zavarivanja su zavarivanje taljenjem (spajanje bez djelovanja pritiska) i zavarivanje uz djelovanje pritiska. Kod zavarivanja taljenjem dva elementa (većinom od istog materijala) tale se na mjestu spajanja i spajaju sa ili bez dodavanja dodatnog materijala. Energija potrebna u tu svrhu unosi se izvana u proces.

  Detaljnije
 • Siguran rad s motornom pilom

  Pri radu s lančanom motornom pilom obavezno nosite zaštitnu odjeću! Osim toga, trebali biste imati iskustva u radu s ovim opasnim uređajem. Premda je kod suvremenih motornih pila rizik smanjen sustavima poput kočnice lanca i smanjenja povratnog udarca, preporučujemo da zbog vlastite sigurnosti obavezno završite navedeni tečaj. Osim toga, nemojte raditi sami! U slučaju potrebe druga osoba može pružiti mjere prve pomoći i pozvati hitnu pomoć.

  Detaljnije
 • Održavanje i popravak kosilice

  Snažne kosilice s benzinskim motorom nemaju poteškoća pri svladavanju guste visoke trave i prostranih travnjaka. Da biste produljili životni vijek motora, a samim tim i smanjili emisije štetnih plinova i potrošnju goriva, servisirajte benzinski motor jednom godišnje – najbolje prije spremanja kosilice preko zime. 

  Detaljnije
 • Vijci za drvo

  Za spajanje drvenih elemenata standardno se koriste vijci od pocinčanog čelika koji pružaju određenu zaštitu od korozije, no nisu trajno pogodni za vlažne prostorije niti otporni na vremenske utjecaje – za razliku od vijaka od oplemenjenog čelika, no oplemenjeni čelik je mekši od običnog čelika.

  Detaljnije
 • Brusilica

  Ako želite brusiti veće drvene, metalne, plastične ili površine od drugog materijala, najbolje rješenje je električna brusilica. Ovim praktičnim alatom posao ćete obaviti puno lakše i brže nego ručno. Pravi tip brusilice ovisi o namjeni i željenom učinku brušenja. 

  Detaljnije
 • Ručna pila

  Koliko su raznoliki poslovi koji se obavljaju pilom, toliko je raznolika i ponuda ručnih pila i odgovarajućih listova. Premda postoje univerzalne ručne pile kojima se brojni poslovi mogu svladati na prihvatljiv način, čak je i radionica za hobi teško zamisliva bez nekoliko specijalnih rješenja. 

  Detaljnije
 • Ručna kružna pila

   Ako obrađujete drvo, treba Vam solidan alat. Za brzo i precizno rezanje, krojenje dasaka i drvenih ploča ili furniranog drva precizno do u milimetar idealna je ručna kružna pila. Kod odabira obratite pažnju na opremu. Primjerice, vodilica usmjerava pilu tako da možete rezati dugačke materijale i to uistinu precizno do u milimetar...

  Detaljnije

1-7 od 10 Članak(a)

Prilikom kupovine u BAUHAUS.HR Webshopu potrebno je unijeti osobne podatke kao što su ime, adresa isporuke, e-adresa i broj telefona. Ti podaci su nam potrebni kako bismo obradili Vašu narudžbu i isporučili Vam naručene proizvode. Kada potvrdite narudžbu u našoj internet trgovini, pristajete nam dati informacije koje nam trebaju za obradu narudžbe. 

Vaše osobne podatke koristimo isključivo u svrhu zaključenja i ispunjenja kupoprodajnog ugovora za proizvode iz naše internet trgovine, kao i za ispunjenje drugih usluga ponuđenih na ovom web mjestu koje od nas naručite ili zatražite. Ne otkrivamo osobne podatke trećim stranama, osim poslovnim partnerima potrebnim za realizaciju usluga koje ste zatražili i ovlaštenim državnim institucijama na njihov zahtjev. Ne koristimo ih za slanje promotivnih i marketinških materijala, osim ako se podudaraju s podacima koje nam dajete odvojenom prijavom za BAUHAUS.HR Newsletter.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i pohranjuju u našim sustavima u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka te su dostupni samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici BAUHAUS.HR Webshopa i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Nakon što potvrdite narudžbu dobit ćete automatski generiranu poruku o zaprimanju narudžbe od strane BAUHAUS-a. Ako nakon toga tijekom obrade narudžbe utvrdimo greške na narudžbi, kao što je prikaz netočne cijene proizvoda i dostave ili nejasnoće oko adrese isporuke i drugih podataka, BAUHAUS zadržava pravo provjeriti i ispraviti to ili otkazati narudžbu u cjelosti. U takvom slučaju koristit ćemo Vaše osobne kontaktne podatke koje ste na dali pri unosu narudžbe kako bismo Vas kontaktirali i informirali o greškama ili nejasnoćama i ispravili ih zajedno s Vama. Imate mogućnost prihvatiti izmjenu ili otkazati narudžbu u cjelosti.