Webshop podrška

Prikaži kontakte i radno vrijeme centra:

Moja košarica 0

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

Dekorativno uređenje

 • Bojenje zidova i stropova

  Boja uljepšava zidove i stropove, a čak može i promijeniti vizualni dojam prostora nepovoljnog oblika. Dugačak i uzak hodnik djelovat će primjerice kraće ako čeoni zid premažete tamnom nijansom. S druge strane, svijetle pastelne boje pretvaraju male prostorije u prostrane sobe. U ovom ćete savjetu doznati koja je najbolja boja za Vaše potrebe i kako je u konačnici nanijeti na zid.

  Detaljnije
 • Polica za knjige iz kućne radinosti

  Polica za knjigeKnjige i CD-ovi na ovoj će polici iz kućne radinosti apstraktnog izgleda stabla zablistati u punom sjaju, a njihovim pospremanjem još ćete dobiti i na prostoru. 

  Detaljnije
 • Prozračna pregradna stijena

  Pregradna stijenaU manjoj sobi mogu se stvoriti različita stambena područja primjerice optičkim razdvajanjem prostora – npr. paravanima, zastorima ili žaluzinama. Nešto poput znatno stabilnije izvedbe žaluzine je pregradna stijena izrađena od blanjanih krovnih letvi u našem primjeru.

  Detaljnije
 • Izrada regala za TV

  TV regalZa suvremene tanke televizore više nisu potrebne glomazne komode – no još uvijek je potrebno dovoljno prostora za prijamnik, DVD i drugu opremu. 

  Detaljnije
 • Zid za penjanje iz kućne radinosti

  Zid za penjanjeBoravak vani na kišovitom vremenu može biti vrlo dosadan. Kiša stalno pada, dječja igrališta pretvaraju se u prava blatnjava prostranstva i sve je natopljeno vodom. No sjediti cijeli dan u stanu također je vrlo naporno! Na ovom zidu za penjanje iz kućne radinosti djeca će svoja umijeća penjanja oprobati u vlastita četiri zida i tako ispucati višak energije. 

  Detaljnije
 • Postavljanje plutenih podova

  Pluto kao podna obloga pruža brojne prednosti: elastičan je i robustan, dobro izolira toplinu i zvuk, ne kliže se i ugodan je za hodanje. Ovaj stopostotni prirodni materijal posebno je pogodan za dječje sobe, spavaće sobe i dnevne boravke. Zahvaljujući klik sistemu spajanja, gotovi parket od pluta polaže se bez upotrebe ljepila. Kod standardnog parketa od pluta ploče se lijepe punom površinom za podlogu, zbog čega je ovakav parket idealan za prostore s podnim grijanjem.

  Detaljnije
 • Lijepljenje tapeta s uzorkom

  Svježi povjetarac donose na Vaše zidove tapete s uzorkom – svejedno odlučite li se za romantične cvjetne uzorke, klasične pruge ili moderne grafičke elemente. Kod nanošenja obratite pažnju na sljedeće: staze s uzorcima koji se ne podudaraju jednostavno odrežite prema potrebi s role. Kod staza s pravilnim uklapanjem uzoraka sve su staze identične (isti uzorci na istoj visini), a staze se za rezanje stavljaju jedna na drugu. Kod tapeta s naizmjeničnim poklapanjem uzoraka, uzorak je na svakoj drugoj stazi pomaknut za polovicu cijelog motiva, a postoje i tapete kod koji se sljedeća staza lijepi u suprotnom smjeru.

  Detaljnije

1-7 od 21 Članak(a)