Webshop podrška

 • 0800 4411(Pon 25.06. Dan državnosti - Zatvoreno
  Uto - Čet: 08:00 do 20:00
  Pet 22.06. Dan antifašističke borbe: Zatvoreno
  Sub: 08:00 do 13:00)
 • podrska@bauhaus.hr

Prikaži kontakte i radno vrijeme centra:

Moja košarica 0

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

Dekorativno uređenje

 • Garderobni ormar s nosačem za bicikl

  Iza visoke prednje ploče ovog garderobnog ormara nalaze se dvije daske za pohranu koje pružaju mnogo prostora za torbe, marame ili cipele. Savjet: Na garderobni ormarić postavite dva zidna nosača za bicikl. Bicikl možete postaviti u okomitom položaju pri čemu će uštedjeti na prostoru.

  Detaljnije
 • Stvorite umjetničku sliku pomoću ljepljive trake

  Ovu vrstu umjetnosti koja koristi ljepljivu traku za stvaranje slika razvila je umjetnička grupa iz Berlina. Zgrade koje se u većem dijelu sastoje od ravnih linija mogu se jako dobro prikazati pomoću ljepljive trake. Obratite pozornost da linije budu usporedne kako bi nastao 3D efekt. Impresivna visina nebodera najbolje dolazi do izražaja iz žablje perspektive. To znači da npr. rubni kutovi zgrade koji su usmjereni prema naprijed završavaju u jednoj točci koja se nalazi pri vrhu.

  Detaljnije
 • Drveni stol s pločicama

  Na svakom stolu često ostanu tragovi, a ponekad i izrazito ružni. Drvena ploča stola će već nakon par godina biti puna ogrebotina, otiska od čaša i mrlja od masnoće. Za to postoji samo jedno rješenje: potpuni make-over! Kako bi Vaš trud bio vidljiv, osvježite staru površinu stola elegantnim pločicama.

  Detaljnije
 • Sagradite iglu u dječjoj sobi

  Vaše djeca žele zimi sjediti u snježnoj špilji i piti topli kakao? Praktično ako za to ne moraju izlaziti van na hladnoću nego imaju iglu za unutarnje prostore koji se može brzo sastaviti i rastaviti. Mini-iglu od komada polistirola, koji zasigurno nisu smrznuti, osigurava pravo zimsko raspoloženje u dječjoj sobi - potpuno bez snijega. Za svjetlo je zaslužna LED svjetlosna traka koja daje igluu nježnu, plavu boju. U ovom savjetu možete vidjeti kako se ova posebna kućica za igru može izraditi korak po korak s malo strpljenja i spretnosti.

  Detaljnije
 • Izrada stolne svjetiljke u obliku lava za dječje sobe

  Stolna_svjetiljk_oblik_lavaOvaj životinjski sustanar - stolna svjetiljka u obliku lava - ne osvjetljava samo sobu, nego i dječje oči. Ljubazno lavlje lice izrađeno je od crne folije - skalpel pomaže kod izrade finih kontura. U svakom slučaju upotrijebite LED žarulje jer se one ne zagrijavaju.

  Detaljnije
 • Bojenje zidova i stropova

  Boja uljepšava zidove i stropove, a čak može i promijeniti vizualni dojam prostora nepovoljnog oblika. Dugačak i uzak hodnik djelovat će primjerice kraće ako čeoni zid premažete tamnom nijansom. S druge strane, svijetle pastelne boje pretvaraju male prostorije u prostrane sobe. U ovom ćete savjetu doznati koja je najbolja boja za Vaše potrebe i kako je u konačnici nanijeti na zid.

  Detaljnije
 • Polica za knjige iz kućne radinosti

  Polica za knjigeKnjige i CD-ovi na ovoj će polici iz kućne radinosti apstraktnog izgleda stabla zablistati u punom sjaju, a njihovim pospremanjem još ćete dobiti i na prostoru. 

  Detaljnije

1-7 od 26 Članak(a)