Webshop podrška

Prikaži kontakte i radno vrijeme centra:

Moja košarica 0

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

Dekorativno uređenje

 • Napravite škrinju sa sjedištem

  Veliki poklopac i puno toga ispod: Elegantan komad drvenog namještaja nudi mjesto za opuštanje, a uz to i puno skladišnog prostora za jastuke, ukrasne jastučiće i deke.

  Detaljnije
 • Trendovi, tehnike i savjeti za vrata

  Pomnije pogledajte vaša sobna vrata: nepromijenjena su od vašeg useljenja? Iako često nezapažena ili jednostavno nedovoljno cijenjenja, smatrajući ih samo dijelom tehničkog uređenja, vrata su zapravo ključ ka novom doživljaju življenja. Jer skoro nijedna komponenta uređenja ne doprinosi ugodnom življenju unutar vlastita četiri zida kao vrata.

  Detaljnije
 • Izradite motoričku igračku za djecu

  Ovaj zidni element za razvoj motoričkih sposobnosti potiče malu djecu sa svojim različitim elementima na opipavanje i otkrivanje: Zid u sobi svijetli kao nebo u  plavoj boji. Pokoji oblak lebdi okolo i uljepšava horizont svojim bijelim mrljama. U ovaj scenarij se savršeno uklapa samostalno izrađeno šareno drvo.

  Detaljnije
 • Izradite garderobu od brezinog debla

  Klasični ormari za hodnik i garderobni paneli, većinom četvrtaste kutije ili daske od drvnog materijala obložene folijom, poznati su svima – i često su dosadni. Umjesto toga izradite pravo prirodno umjetničko djelo kao kontrast monotonom namještaju robnih kuća: držač od brezinog debla. Brezino deblo  za garderobu trebalo bi kompletno sezati od poda do stropa. Prije nego započnete, treba znači izmjeriti precizno visinu prostorije, jer ona određuje dužinu brezinog debla.

  Detaljnije
 • Garderobni ormar s nosačem za bicikl

  Iza visoke prednje ploče ovog garderobnog ormara nalaze se dvije daske za pohranu koje pružaju mnogo prostora za torbe, marame ili cipele. Savjet: Na garderobni ormarić postavite dva zidna nosača za bicikl. Bicikl možete postaviti u okomitom položaju pri čemu će uštedjeti na prostoru.

  Detaljnije
 • Stvorite umjetničku sliku pomoću ljepljive trake

  Ovu vrstu umjetnosti koja koristi ljepljivu traku za stvaranje slika razvila je umjetnička grupa iz Berlina. Zgrade koje se u većem dijelu sastoje od ravnih linija mogu se jako dobro prikazati pomoću ljepljive trake. Obratite pozornost da linije budu usporedne kako bi nastao 3D efekt. Impresivna visina nebodera najbolje dolazi do izražaja iz žablje perspektive. To znači da npr. rubni kutovi zgrade koji su usmjereni prema naprijed završavaju u jednoj točci koja se nalazi pri vrhu.

  Detaljnije
 • Drveni stol s pločicama

  Na svakom stolu često ostanu tragovi, a ponekad i izrazito ružni. Drvena ploča stola će već nakon par godina biti puna ogrebotina, otiska od čaša i mrlja od masnoće. Za to postoji samo jedno rješenje: potpuni make-over! Kako bi Vaš trud bio vidljiv, osvježite staru površinu stola elegantnim pločicama.

  Detaljnije

1-7 od 30 Članak(a)