Webshop podrška

Prikaži kontakte i radno vrijeme centra:

Moja košarica 0

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

Dekorativno uređenje

 • Sagradite iglu u dječjoj sobi

  Vaše djeca žele zimi sjediti u snježnoj špilji i piti topli kakao? Praktično ako za to ne moraju izlaziti van na hladnoću nego imaju iglu za unutarnje prostore koji se može brzo sastaviti i rastaviti. Mini-iglu od komada polistirola, koji zasigurno nisu smrznuti, osigurava pravo zimsko raspoloženje u dječjoj sobi - potpuno bez snijega. Za svjetlo je zaslužna LED svjetlosna traka koja daje igluu nježnu, plavu boju. U ovom savjetu možete vidjeti kako se ova posebna kućica za igru može izraditi korak po korak s malo strpljenja i spretnosti.

  Detaljnije
 • Izrada stolne svjetiljke u obliku lava za dječje sobe

  Stolna_svjetiljk_oblik_lavaOvaj životinjski sustanar - stolna svjetiljka u obliku lava - ne osvjetljava samo sobu, nego i dječje oči. Ljubazno lavlje lice izrađeno je od crne folije - skalpel pomaže kod izrade finih kontura. U svakom slučaju upotrijebite LED žarulje jer se one ne zagrijavaju.

  Detaljnije
 • Bojenje zidova i stropova

  Boja uljepšava zidove i stropove, a čak može i promijeniti vizualni dojam prostora nepovoljnog oblika. Dugačak i uzak hodnik djelovat će primjerice kraće ako čeoni zid premažete tamnom nijansom. S druge strane, svijetle pastelne boje pretvaraju male prostorije u prostrane sobe. U ovom ćete savjetu doznati koja je najbolja boja za Vaše potrebe i kako je u konačnici nanijeti na zid.

  Detaljnije
 • Polica za knjige iz kućne radinosti

  Polica za knjigeKnjige i CD-ovi na ovoj će polici iz kućne radinosti apstraktnog izgleda stabla zablistati u punom sjaju, a njihovim pospremanjem još ćete dobiti i na prostoru. 

  Detaljnije
 • Prozračna pregradna stijena

  Pregradna stijenaU manjoj sobi mogu se stvoriti različita stambena područja primjerice optičkim razdvajanjem prostora – npr. paravanima, zastorima ili žaluzinama. Nešto poput znatno stabilnije izvedbe žaluzine je pregradna stijena izrađena od blanjanih krovnih letvi u našem primjeru.

  Detaljnije
 • Izrada regala za TV

  TV regalZa suvremene tanke televizore više nisu potrebne glomazne komode – no još uvijek je potrebno dovoljno prostora za prijamnik, DVD i drugu opremu. 

  Detaljnije
 • Zid za penjanje iz kućne radinosti

  Zid za penjanjeBoravak vani na kišovitom vremenu može biti vrlo dosadan. Kiša stalno pada, dječja igrališta pretvaraju se u prava blatnjava prostranstva i sve je natopljeno vodom. No sjediti cijeli dan u stanu također je vrlo naporno! Na ovom zidu za penjanje iz kućne radinosti djeca će svoja umijeća penjanja oprobati u vlastita četiri zida i tako ispucati višak energije. 

  Detaljnije

1-7 od 23 Članak(a)