Webshop podrška

Prikaži kontakte i radno vrijeme centra:

Moja košarica 0

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

Gradnja i saniranje

 • Toplinsko izoliranje krova iznutra

  Toplinsko izoliranje krova iznutraPostoje razne mogućnosti zaštite potkrovlja od gubitka topline – jedna od njih je izolacija između greda. Ovaj način izoliranja posebno je pogodan kod adaptacije ranije nekorištenog potkrovlja. No prije donošenja konačne odluke o izolacijskoj konstrukciji, svakako se posavjetujte sa stručnjakom.

  Detaljnije
 • Postavljanje pregradnih zidova u suhoj gradnji

  Postavljanje pregradnih zidovaPostupak suhe gradnje povoljan je način postavljanja pregradnih zidova za jednostavno i relativno brzo odvajanje prostorija. Za razliku od „mokrih“ materijala poput betona i žbuke, vrijeme potrebno za obavljanje radova kod tzv. lakih zidova je znatno kraće. 

  Detaljnije
 • Saniranje vlažnih podrumskih zidova žbukom

  Saniranje vlažnih podrumskih zidovaOštećenje zidova zbog neprikladne izolacije u pravilu se prvo pojavljuje u podrumu ili prizemlju. Za sprječavanje širenja vlage kroz zidove, nastanka gljivica i zaustavljanje propadanja osnovne supstance cjelokupne građevine, preporučujemo da što prije pronađete uzroke.

  Detaljnije
 • Instaliranje alarmnog sustava

  Instaliranje alarmnog sustavaNajbolju protuprovalnu zaštitu pružaju mehanički sigurnosni sustavi – primjerice kvalitetne brave na vratima, dodatni zasuni (npr. brave za prozorske kvake), prozorske rešetke ili rolete. Ako želite optimalno zaštititi svoj dom od provale, preporučuje se kombinirana ugradnja mehaničke zaštite i elektronskih protuprovalnih sustava.

  Detaljnije
 • Izoliranje fasade

  Izoliranje fasadeGubitak topline preko vanjskih zidova obiteljske kuće možete znatno smanjiti već samim postavljanjem toplinske izolacije na fasadu. Zbog njegovih izolacijskih svojstava i jednostavne obrade, kao odlično rješenje u praksi se pokazao povezani sustav za toplinsku izolaciju (WDVS sustav) s pločama od mineralne vune ili tvrde pjene (EPS). U ovom se postupku izolacijske ploče lijepe izravno na prethodno pripremljenu fasadu.

  Detaljnije
 • Žbukanje zidova

  Žbukanje zidovaŽbuka je sloj na zidanim, izlivenim ili montažnim zidovima. Služi za učvršćivanje i zaštitu zidova, poravnanje neravnih površina, zatvaranje fuga i rupa i očuvanje glatke površine zida.

  Detaljnije
 • Ugradnja tavanskih stepenica

  Namjeravate li potkrovlje koristiti isključivo kao skladišni prostor, sklopive tavanske stepenice pravi su izbor za Vas. Kada je to potrebno, stepenice se otvaraju pomoću šipke, a potom ih možete ponovno diskretno pospremiti u strop. Ugradnja ovakvih stepenica koje štede prostor ne predstavlja problem za dva prosječno spretna kućna majstora.

  Detaljnije

7 Clanak(a)