Webshop podrška

Prikaži kontakte i radno vrijeme centra:

Moja košarica 0

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

Gradnja i saniranje

 • Ovako ćete naći odgovarajuća ulazna vrata

  Ulazna vrata moraju pristajati – kući, ukućanima, okolini! Jednako važna, kao što je lijepi vizualni izgled s površinom jednostavnom za održavanje, je sigurna i stabilna zaštita od neželjenih gostiju i od sila prirode.

  Detaljnije
 • Okovi na vratima, prozorima i namještaju

  Postoje okovi za prozore, vrata, namještaj, kao i povezni okovi. Ovisno o vrsti i funkciji okova, oni dozvoljavaju pomicanje odgovarajućeg građevisnkog elementa (npr. otvaranje i zatvaranja vrata)  i/ili međusobno povezivanje građevinskih dijelova (npr. prozorsko krilo s prozorskim okvirom).

  Detaljnije
 • Ugradnja sobnih vrata

  Prije početka ugradnje sobnih vrata morate riješiti dvije stvari: 1. razmislite trebaju li vrata biti izvješena na lijevo ili na desno (vrata bi se trebala otvarati na način da vode prema prostoru). Kao drugo, morate prije kupovine točno izmjeriti jasnu širinu i visinu otvora u zidu, kao i ukupnu debljinu zida.

  Detaljnije
 • Toplinsko izoliranje krova iznutra

  Toplinsko izoliranje krova iznutraPostoje razne mogućnosti zaštite potkrovlja od gubitka topline – jedna od njih je izolacija između greda. Ovaj način izoliranja posebno je pogodan kod adaptacije ranije nekorištenog potkrovlja. No prije donošenja konačne odluke o izolacijskoj konstrukciji, svakako se posavjetujte sa stručnjakom.

  Detaljnije
 • Postavljanje pregradnih zidova u suhoj gradnji

  Postavljanje pregradnih zidovaPostupak suhe gradnje povoljan je način postavljanja pregradnih zidova za jednostavno i relativno brzo odvajanje prostorija. Za razliku od „mokrih“ materijala poput betona i žbuke, vrijeme potrebno za obavljanje radova kod tzv. lakih zidova je znatno kraće. 

  Detaljnije
 • Saniranje vlažnih podrumskih zidova žbukom

  Saniranje vlažnih podrumskih zidovaOštećenje zidova zbog neprikladne izolacije u pravilu se prvo pojavljuje u podrumu ili prizemlju. Za sprječavanje širenja vlage kroz zidove, nastanka gljivica i zaustavljanje propadanja osnovne supstance cjelokupne građevine, preporučujemo da što prije pronađete uzroke.

  Detaljnije
 • Instaliranje alarmnog sustava

  Instaliranje alarmnog sustavaNajbolju protuprovalnu zaštitu pružaju mehanički sigurnosni sustavi – primjerice kvalitetne brave na vratima, dodatni zasuni (npr. brave za prozorske kvake), prozorske rešetke ili rolete. Ako želite optimalno zaštititi svoj dom od provale, preporučuje se kombinirana ugradnja mehaničke zaštite i elektronskih protuprovalnih sustava.

  Detaljnije

1-7 od 10 Članak(a)