Webshop podrška

Prikaži kontakte i radno vrijeme centra:

Moja košarica 0

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

Renoviranje i uređenje

 • Premazivanje balkonske ograde oštećene od utjecaja vremenskih uvjeta

  Alge, gljivice, lišaji, mahovina, ličinke kućne strizibube, ispucano i obojano drvo – sunce, vjetar i štetočine poviše napadaju građevinske dijelove od drva u vanjskim prostorima. Zbog toga je sve važnija površinska njega.

  Detaljnije
 • Savjeti stručnjaka za renoviranje vrata

  Renoviranje starih vrata vremenski je mnogo dugotrajnije i zahtjevnije nego što se na prvu misli. U pravilu je zamjena vrata jeftinija od njihovog obnavljanja. Stoga si taj trud čuvajte za primjerke koji su stvarno vrijedni tolikog truda.

  Detaljnije
 • Ovako ćete naći odgovarajuća sobna vrata

  Stilska vrata, znači klasična reljefna vrata s profilima od masivnog drva ili staklenim umetcima najčešće su od  punog drva ili kombinacije drva i MDF-a. Vrata za seoske kućice nude se često i u neobrađenom crnogoričnom drvu kojeg zatim na licu mjesta građevinski radnik premazuje lazurom ili lakira. Moderna dizajnerska vrata sastoje se najčešće od mješavine (drvenih) materijala sa saćastom jezgrom. Ona vam daju u području dizajna i površine najveću slobodu te se ne morate bojati da će se vrata jednom iskriviti.

  Detaljnije
 • Izradite komodu od paleta

  Prostrana komoda od naslaganih paleta izgleda jednostavno savršeno te je možete lako izraditi! Najbolje od svega: visinu komode možete prilagoditi osobnim potrebama. Količina paleta za izgradnju komode ovisi o visini komode.

  Detaljnije
 • Napravite kauč od paleta

  Napravite sami ovaj moderan kauč s puno mjesta za sjedenje i praktičnim naslonima za ruke, brzo i jednostavno. Osnovni materijal za izradu ove udobne oaze mira su palete (standardne dimenzije: 80 x 120 x 14,4 cm) od grubo piljenog drva. Prije sastavljanja morate palete glatko izbrusiti te ako je potrebno odstraniti sve nepotrebne čavle. Zatim u nekoliko zahvata sastavite svih 6 paleta i pričvrstite ih vijcima u primamljivi komad namještaja. Pomoću kotačića kauč možete jednostavno pomicati i premještati.

  Detaljnije
 • Zamjena oštećenih pločica

  Zamjena oštećenih pločicaDogodi se sasvim brzo: bočica parfema padne na pod u kupaonici i oljušti površinu pločice. A na mjestu gdje je donedavno stajao držač ručnika sada u sredini pločice poglede privlači izbušena rupa.

  Detaljnije
 • Toplinskom izolacijom do znatne uštede energije

  Toplinska izolacijaUpravo starije kuće s lošom toplinskom izolacijom na grijanje troše nezgodan i u prvom redu nepotrebno velik dio kućnog budžeta. U većini slučajeva slaba točka je loša toplinska izolacija vanjskih stjenki građevine. U vanjsku stjenku ubrajaju se sve površine koje odjeljuju tople zatvorene prostore od hladnog vanjskog zraka - dakle krov, fasada i podrum te svi prozori i vrata. No pretpostavka ekonomične i s energetskog stajališta učinkovite sanacije je smislena kombinacija mjera za uštedu energije. 

  Detaljnije

1-7 od 19 Članak(a)