Webshop podrška

Prikaži kontakte i radno vrijeme centra:

Moja košarica 0

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

Renoviranje i uređenje

 • Zamjena oštećenih pločica

  Zamjena oštećenih pločicaDogodi se sasvim brzo: bočica parfema padne na pod u kupaonici i oljušti površinu pločice. A na mjestu gdje je donedavno stajao držač ručnika sada u sredini pločice poglede privlači izbušena rupa.

  Detaljnije
 • Toplinskom izolacijom do znatne uštede energije

  Toplinska izolacijaUpravo starije kuće s lošom toplinskom izolacijom na grijanje troše nezgodan i u prvom redu nepotrebno velik dio kućnog budžeta. U većini slučajeva slaba točka je loša toplinska izolacija vanjskih stjenki građevine. U vanjsku stjenku ubrajaju se sve površine koje odjeljuju tople zatvorene prostore od hladnog vanjskog zraka - dakle krov, fasada i podrum te svi prozori i vrata. No pretpostavka ekonomične i s energetskog stajališta učinkovite sanacije je smislena kombinacija mjera za uštedu energije. 

  Detaljnije
 • Priprema podloge za zidne obloge

  Podloga za zidne oblogeU dnevnom boravku, na stubištu ili u podrumu – nije svaki zid dovoljno dobar da bi se na njega bez problema mogle nalijepiti tapete. Zidu je potrebna određena priprema i kad je riječ o nanošenju novog premaza ili žbuke na nutarnjoj ili vanjskoj fasadi.

  Detaljnije
 • Priprema podloge za podne obloge

  Priprema podloge za podne oblogeNisu svi podovi u tako dobrom stanju da na njih možete postaviti podne obloge bez pripremnih radova. Na nekim podovima nedostaje izolacijski sloj pa je zato pod prehladan ili je pak neravan – primjerice kod starih podnih dasaka ili sirovog betona. 

  Detaljnije
 • Renoviranje stubišta

  Renoviranje stubištaAko je stubištu u stambenom prostoru potrebno renoviranje, često nije dovoljno jednostavno izbrusiti stube i premazati ih lakom. Specijalnim sustavima za renoviranje stuba s raznim uzorcima možete nanovo obložiti dotrajale drvene, betonske ili kamene stube. 

  Detaljnije
 • Popravak oštećenog tapisona

  Popravak oštećenog tapisonaMasne mrlje, čokolada ili crno vino na lijepom tapisonu prava su gnjavaža, no takvi se slučajevi relativno jednostavno rješavaju raznim sredstvima za čišćenje tepiha. Čak i kod tvrdokornih mrlja ili rupa od cigareta ne morate odmah mijenjati cijeli tapison – pod uvjetom da imate neiskorišteni komad tapisona negdje na zalihama: jednostavno izrežite mrlju ili rupu od cigarete i na to mjesto postavite komadić tapisona izrezan na jednake dimenzije. 

  Detaljnije
 • Lakiranje metala

  Lakiranje metalaLakovi za metal razlikuju se prema njihovoj namjeni: zaštitni lak protiv hrđe, temeljni premaz u obliku laka kao priprema za nanošenje boje te lak u boji kao ukrasni sloj. Pored željeza i čelika, lakom možete promijeniti izgled pocinčanog čelika te neželjeznih metala poput aluminija, bakra i mjedi. 

  Detaljnije

1-7 od 14 Članak(a)