Webshop podrška

Prikaži kontakte i radno vrijeme centra:

Moja košarica 0

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

Sanitarije i grijanje

 • Montaža umivaonika

  Montaža umivaonikaMontaža svih modela umivaonika vrlo je slična (osim ako se radi o pojedinim neuobičajenim specijalnim konstrukcijama), pa prema tome čak i laici ovaj posao mogu obaviti sami. 

  Detaljnije
 • Montaža monobloka

  Montaža monoblokaRanije su postojali poljski zahodi, primitivni šekreti i noćne posude. Još i danas je toalet „mirno“ mjestašce jer tamo u miru obavljamo svoje „poslove“ i ne želimo da nas se ometa. Suvremena tehnologija omogućuje uređenje toaleta brojnim dodacima koji nam olakšavaju život i poboljšavaju komfor, što se ne odnosi samo na mogućnost izbora između stajaćeg WC-a i raznih varijanti zidnih WC školjki, nego i na oblik WC školjke – plitki ili duboki. Također su raspoloživi modeli za različite načine ugradnje – s odvodom u pod ili u zid. 

  Detaljnije
 • Lijepljenje mozaik pločica u kupaonici

  Mozaik pločiceStaklene mozaik pločice jednako su jednostavne za održavanje, opteretive i otporne kao i pločice standardnog formata. Zbog mnoštva raznolikih uzoraka i boja, mozaik pločice promiču se u sve popularniju zidnu oblogu u kupaonici. 

  Detaljnije
 • Mali popravci u kupaonici i WC-u

  Popravci u kupaoniciBrojne radove i sitne popravke u kupaonici možete jednostavno obaviti sami: ugradnja nove armature na umivaoniku, čišćenje naslaga kamenca ili odčepljivanje odvoda. 

  Detaljnije
 • Spajanje tuš panela

  Spajanje tuš panelaUgradnjom tuš panela unosite ugodnu relaksaciju u Vašu kupaonu – i to brzo i bez opsežnih i kompliciranih radova. Mali komad wellnessa u Vašem tušu sastoji se od stupa na kojemu se nalaze razni izlazi poput hidromasažnih mlaznica i ručnog tuša s podešavanjem visine te nadglavnog tuša. Luksuzni modeli opremljeni su i regulatorom za odabir funkcija, termostatom, lijepim držačima sapuna, posebnim površinama za odlaganje i brojnim drugim detaljima. Tuš paneli štede prostor – pojedini modeli stanu čak i u kut tuša – i vrlo su jednostavni za instaliranje.

  Detaljnije
 • Postavljanje kaminske peći

  Kaminska pećAko želite zagrijati dnevni boravak na pravu temperaturu, možete birati između različitih vrsta peći i kamina. Glavna prednost kaminske peći je relativno niska cijena i mogućnost naknadne ugradnje. Postavljanje nije komplicirano, a samostalnom ugradnjom možete uštedjeti novac.

  Detaljnije
 • Lakiranje pločica i keramike u kupaonici

  Kod bezizlazno zastarjelih kupaonica često pomaže samo kompletna sanacija. No ako Vam smeta samo izgled u kupaonici (npr. pločice s uočljivim uzorkom ili umivaonik kričave boje), ovaj „šarm 60-ih i 70-ih“ možete jednostavno prelakirati u druge boje.

  Detaljnije

7 Clanak(a)