Webshop podrška

Prikaži kontakte i radno vrijeme centra:

Moja košarica 0

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

Vrt i slobodno vrijeme

 • Korisne životinjice u vrtu

  Savršeno pokošeni vrtovi, ravne gredice bez korova, kao i nasad bilja koje nije domaće su osamljene pustinje – ne samo za korisne životinjice, nego za sve životinje u vrtu. Osim toga su takvi sterilni vrtovi podložniji bolestima i štetočinama.

  Detaljnije
 • Punjenje visoke gredice

  Visoka gredica – neovisno jeste li je sami izradili ili je kupili kao gotov proizvod – morate sloj po sloj popuniti ostacima biljaka, vrtnim otpacima i zemljom.

  Detaljnije
 • Savršeno obrezano stablo u pravo vrijeme

  Od sadnje do visoke starosti, drveće i grmovi trebaju povremeno obrezivanje. U prvim godinama nakon sadnje trebalo bi obrezivati jednom godišnje.

  Detaljnije
 • Vrtni bar

  Trebate li prigodu za vrtnu zabavu? Složite novo omiljeno mjesto u svom vrtu i pozovite prijatelje na opuštajuće druženje: vrtni bar od euro paleta možete montirati vrlo brzo i jednostavno. 

  Detaljnije
 • Postavljanje drvenih dasaka za terasu na balkonu

  Pod od drvenih dasaka širi osjećaj prirodnosti i topline: već u prvim danima ranog proljeća možete uživati u svom boravku na otvorenom bez hladnih stopala, a ljeti se površina ne zagrije do neugodnosti.

  Detaljnije
 • Uzgoj biljaka na balkonu i terasi

  Uzgoj biljaka na balkonu i terasiFormat stepenica za biljke ili cvijeće određujete sami, ovisno hoćete li se odlučiti za balkonski regal ili široku stepenastu policu na terasi. Izmjerite dimenzije prostora gdje želite držati biljke te sami odlučite o veličini i broju stepenica.

  Detaljnije
 • Popločavanje

  Popločavanje Popločavanje cesta i trgova prakticira se još od davnina. U privatnim vrtovima danas je prvenstveno popularno popločavanje terasa i staza. 

  Detaljnije

1-7 od 21 Članak(a)