Webshop podrška

Prikaži kontakte i radno vrijeme centra:

Moja košarica 0

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

Vrt i slobodno vrijeme

 • Postavljanje drvenih dasaka za terasu na balkonu

  Pod od drvenih dasaka širi osjećaj prirodnosti i topline: već u prvim danima ranog proljeća možete uživati u svom boravku na otvorenom bez hladnih stopala, a ljeti se površina ne zagrije do neugodnosti.

  Detaljnije
 • Uzgoj biljaka na balkonu i terasi

  Uzgoj biljaka na balkonu i terasiFormat stepenica za biljke ili cvijeće određujete sami, ovisno hoćete li se odlučiti za balkonski regal ili široku stepenastu policu na terasi. Izmjerite dimenzije prostora gdje želite držati biljke te sami odlučite o veličini i broju stepenica.

  Detaljnije
 • Popločavanje

  Popločavanje Popločavanje cesta i trgova prakticira se još od davnina. U privatnim vrtovima danas je prvenstveno popularno popločavanje terasa i staza. 

  Detaljnije
 • Postavljanje metalne ograde

  Postavljanje metalne ogradeAko želite trajno i relativno povoljno ograditi svoju okućnicu, odaberite kompletan sustav metalne ograde poput sustava u ovim uputama. 

  Detaljnije
 • Postavljanje žičane pletene ograde

  Žičana pletena ogradaŽičana pletena ograda povoljno je rješenje za ograđivanje većih zemljišta i površina. Pored toga, održavanje ovakve ograde nije zahtjevno, a kako je vidljivo iz našeg primjera montaža je posebno brza i jednostavna. 

  Detaljnije
 • Biljke u vrtu

  Biljke u vrtuVašu želju za biljkama koje sami uzgajate možete zadovoljiti čak i u malom vrtu ili na terasi. Staro bure ili bačva za kišnicu u kojoj je posađen bosiljak, peršin, vlasac, timijan, kadulja ili metvica pronaći će svoje mjesto u svakom vrtu. 

  Detaljnije
 • Izrada kamenog mozaika

  Izrada kamenog mozaikaPosebna privlačnost kamenih mozaika proizlazi iz njihovih raznolikih uzoraka i ornamenata te iz duge tradicije. Dojmljivi primjerci ove umjetnosti mogu se prije svega susresti u Južnoj Europi. Uz ponešto spretnosti, u svoj vrt možete unijeti dašak južnjačkog načina života izradom mozaika po uzoru na divne primjerke s Mediterana. 

  Detaljnije

1-7 od 17 Članak(a)