Webshop podrška

Prikaži kontakte i radno vrijeme centra:

Moja košarica 0

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

Vrt i slobodno vrijeme

 • Savršeno obrezano stablo u pravo vrijeme

  Od sadnje do visoke starosti, drveće i grmovi trebaju povremeno obrezivanje. U prvim godinama nakon sadnje trebalo bi obrezivati jednom godišnje.

  Detaljnije
 • Vrtni bar

  Trebate li prigodu za vrtnu zabavu? Složite novo omiljeno mjesto u svom vrtu i pozovite prijatelje na opuštajuće druženje: vrtni bar od euro paleta možete montirati vrlo brzo i jednostavno. 

  Detaljnije
 • Postavljanje drvenih dasaka za terasu na balkonu

  Pod od drvenih dasaka širi osjećaj prirodnosti i topline: već u prvim danima ranog proljeća možete uživati u svom boravku na otvorenom bez hladnih stopala, a ljeti se površina ne zagrije do neugodnosti.

  Detaljnije
 • Uzgoj biljaka na balkonu i terasi

  Uzgoj biljaka na balkonu i terasiFormat stepenica za biljke ili cvijeće određujete sami, ovisno hoćete li se odlučiti za balkonski regal ili široku stepenastu policu na terasi. Izmjerite dimenzije prostora gdje želite držati biljke te sami odlučite o veličini i broju stepenica.

  Detaljnije
 • Popločavanje

  Popločavanje Popločavanje cesta i trgova prakticira se još od davnina. U privatnim vrtovima danas je prvenstveno popularno popločavanje terasa i staza. 

  Detaljnije
 • Postavljanje metalne ograde

  Postavljanje metalne ogradeAko želite trajno i relativno povoljno ograditi svoju okućnicu, odaberite kompletan sustav metalne ograde poput sustava u ovim uputama. 

  Detaljnije
 • Postavljanje žičane pletene ograde

  Žičana pletena ogradaŽičana pletena ograda povoljno je rješenje za ograđivanje većih zemljišta i površina. Pored toga, održavanje ovakve ograde nije zahtjevno, a kako je vidljivo iz našeg primjera montaža je posebno brza i jednostavna. 

  Detaljnije

1-7 od 19 Članak(a)