Poznata dizajnerica interijera Mirjana Mikulec početkom travnja se vraća na male ekrane s novim epizodama jedine domaće emisije o uređenju doma i dizajnu interijera. Proljeće je vrijeme novih trendova i kolekcija, predstavljanja noviteta, pa i inovativnih rješenja, a sve to očekuje nas i u 15. sezoni ove emisije. Osim noviteta i trendova koje simpatična dizajnerica interijera neumorno predstavlja u svakoj novoj epizodi, gledatelje očekuju i odlični savjeti, preporuke i trikovi kojima će svoj dom učiniti lijepim i udobnijim mjestom neovisno o budžetu ili ukusu.

Kao i svake sezone, Bauhaus, jedan od najvjernijih pratitelja Mirjane Mikulec i njene emisije, publici će pokazati kako sami mogu napraviti popravke, renovacije, pa i izmjene u domu bez puno truda ili velikih troškova u rubrici "Riješi moj problem", a ljubitelje izrade namještaja posebno će razveseliti povratak rubrike "Uradi sam".

InDizajn s Mirjanom Mikulec možete pratiti nedjeljom prijepodne na RTL-u, a reprize emisije emitiraju se RTL-u 2. Sve priloge možete naknadno pogledati i na www.InDizajn.hr.