Zatvori pretragu

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

Jeste li sigurni da želite ukloniti proizvod iz košarice?

Da Ne

BAUHAUS Usluge

entry_usluge

Odnos s kupcima je BAUHAUS-u na prvom mjestu

Kako Vam možemo pomoći? U BAUHAUS-u Vam nećemo samo prodati električne uređaje i građevinski materijal – naši stručni savjetnici stoje Vam na raspolaganju i kada trebate opsežno savjetovanje ili planirate popravke i profesionalne radove u Vašem domu. Usluga dostave robe kupljene u BAUHAUS prodajnom centru do Vašeg doma tek je početak.  

PROFI CARD

entry_proficardPROFI CARD kartica omogućuje obrtnicima i poduzetnicima razne popuste i pogodnosti poput popusta od minimalno 5% i kupnje s odgodom plaćanja. PROFI CARD karticom nagrađujemo Vašu vjernost. 

Više informacija 

JAMSTVO

entry_jamstvoBAUHAUS Vam daje punih 5 godina jamstva na sve uređaje na električni i motorni pogon uz iznimku akumulatora, baterija, rasvjetnih sredstava i potrošnih dijelova. A da biste bili sasvim zadovoljni s odabranim proizvodom, tu je i mogućnost zamjene proizvoda u roku od 4 tjedna nakon kupnje.

Više informacija 

NAJAM PRIKOLICA

entry_najamKupili ste veću količinu robe u Vašem BAUHAUS prodajnom centru ili želite prevesti stroj kojeg ste upravo iznajmili? Besplatno Vam stavljamo na raspolaganje prikolicu! Korisne savjete o ostvarenju ove pogodnosti (kaucija, vozačka dozvola) dobit ćete od naših stručnih savjetnika na Info-pultu.

Više informacija.

NAJAM STROJEVA I ALATA

entry_strojevi_najamSpecijalne alate i strojeve možete iznajmiti u najbližem BAUHAUS prodajnom centru, a uz profesionalne uređaje pravi posao tek počinje. Usluga najma strojeva pruža Vam povoljno i praktično rješenje, a uz svaki iznajmljeni uređaj besplatno ćete dobiti obuku o upotrebi uređaja!

Više informacija 

KROJENJE DRVETA

entry_drvoNaši posebno obučeni BAUHAUS stručni savjetnici za Vas će skrojiti drvene elemente precizno do u milimetar – prema Vašim individualnim nacrtima i željama. Isto naravno vrijedi i za specijalna rješenja, a bit ćemo zadovoljni tek kad i Vi to budete. U brojnim BAUHAUS prodajnim centrima postoji i dodatna usluga rezanja stakla.

Više informacija

CENTAR ZA MIJEŠANJE BOJA

entry_bojeDa biste bili sigurni da ste dobili točnu željenu nijansu, zamiješat ćemo boju u našem potpuno automatskom sustavu prema Vašim individualnim željama. Zamiješanu boju možete odmah ponijeti sa sobom. U Vašem BAUHAUS prodajnom centru pronaći ćete kompletan asortiman boja: lak, zidne i lateks boje, silikonske, silikatne i fasadne boje te reljefna boja s vlaknima.

Više informacija 

USLUGA MONTAŽE

entry_montazaPored montaže proizvoda kupljenih u BAUHAUSu, naši stručni savjetnici i koordinatori pružit će Vam kompetentnu podršku i u drugim radovima pri preuređivanju, renoviranju i instalaciji. Od pripremnih radova pa do demontiranja i zbrinjavanja građevinskog otpada – jednostavno nam se obratite i dobit ćete sve informacije koje Vas zanimaju. BAUHAUS će Vas rado savjetovati i ako trebate pomoć u izvedbi samo jednog dijela radova, a ako želite stručne savjete i upute za cjelokupnu izvedbu radova, i tada ste u BAUHAUS-u na pravom mjestu.

Više informacija

UOKVIRIVANJE SLIKA

entry_uokiviravanjePonosni smo na našu ponudu slika i okvira! Jednostavno odaberite idealan okvir za sliku i iskoristite profesionalnu uslugu uokvirivanja u Vašem BAUHAUSu. Pobrinut ćemo se da i otkačene slike ostanu sigurno na zidu!

Više informacija 

IZRADA KLJUČEVA

entry_kljucTrebate rezervni ključ? Nema problema: u BAUHAUS prodajnim centrima postoji centar za izradu ključeva, u kojemu uz naknadu za nekoliko minuta možete dobiti odgovarajući dodatni ključ. Za ovu brzu uslugu izrade ključeva nabavili smo posebno moderne strojeve za analizu ključeva.

Više informacija 

USLUGA PRIJEVOZA

entry_prijevozTeške ili glomazne proizvode ne morate sami nositi ili transportirati – za takve poslove tu je BAUHAUS usluga dostave. Robu uz naknadu dovozimo direktno do Vašeg kućnog praga. Kupujte opušteno i zatražite dostavu svih većih proizvoda ili veće količine robe izravno do Vašeg doma.

Više informacija 

POKLON BON

entry_poklonAko nekome želite ispuniti želju, u BAUHAUS prodajnom centru na pravom ste mjestu. No svatko će za sebe najbolje pronaći savršen poklon – stoga je BAUHAUS poklon bon optimalno rješenje. Poklonite osjećaj oduševljenja pri uređenju vlastitog doma!

Više informacija

MOBILNE USLUGE

entry_mobilne_uslugeBAUHAUS aplikacija Vam nudi izbor malih praktičnih alata koji će razveseliti sve kućne majstore i hobi zaljubljenike. Osim alata kao što su libela, džepna svjetiljka, pretvarač mjernih jedinica i metar, nudimo Vam dodatne korisne usluge, linkove na BAUHAUS praktične profi savjete...

Više informacija  

POMOĆ PRI PLANIRANJU

entry_pomoc_pri_planiranjuTrebate ispumpati vodu, ugraditi hidrofor, tražite li praktične savjete za navodnjavanje vrta, ovdje ćete naći rješenja, koja će Vam olakšati planiranje...

Više informacija