Zatvori pretragu

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

Jeste li sigurni da želite ukloniti proizvod iz košarice?

Da Ne

Profi Card

Profi Card I

PROFI CARD: Štedite i uživajte u pogodnostima

BAUHAUS - Mjesto, na kojem možete iznimno povoljno kupovati. Mjesto, na kojem kao poduzetnik pronalazite Vašim potrebama perfektno prilagođen sortiment u vrhunskoj kvaliteti. I mjesto, na kojem ste usluženi ljubazno, stručno kompetentno i pouzdano. Sa puno prednosti PROFI CARD usluge i našom individualnom uslugom želimo prije svega jedno: Podržati uspjeh Vaše tvrtke.

PROFI CARD popust vrijedi isključivo kod plaćanja gotovinom ili odgođenog plaćanja PROFI CARD karticom.

Popust iznosi minimalno 5 % za sve PROFI CARD korisnike. Ovisno o učinjenom prometu u prethodnih 12 punih mjeseci od dana kupnje, možete ostvariti i veći popust sukladno sljedećoj skali:

  • za ostvareni promet od 0 do 39.999,99 kuna, obračunava se popust od 5%
  • za ostvareni promet od 40.000,00 do 74.999,99 kuna, obračunava se popust od 8 %
  • za promet ostvaren u iznosu višem od 75.000,00 kuna, obračunava se popust od 10 %

PROFI CARD pogodnosti:

  • Popust od minimalno 5%
  • Kupnja na odgodu
  • Dodatne kartice za Vaše djelatnike

Kupnja na odgodu s PROFI CARD karticama:

Ako želite ostvariti i pogodnost odgođenog plaćanja, odmah uz pristupnu izjavu ili kasnije kada budete željeli potrebno je priložiti dokaze o poslovanju (izvadak iz registarskog suda i BON2). U roku od dva tjedna kontaktirat ćemo Vas u vezi odobrenja limita i sklapanja ugovora. Nakon toga dodijelit ćemo PIN Vašim postojećim karticama koje želite koristiti za kupnju na odgodu. Dodjelu PIN-a možete zatražiti u svakom trenutku u bilo kojoj BAUHAUS poslovnici.

Kako ćete najbrže doći do Vaših PROFI CARD kartica:

Vrlo jednostavno: ovjerenu i potpisanu pristupnu izjavu predajte u bilo kojoj od naših poslovnica gdje ćete već nakon par dana moći podignuti kartice i odmah koristiti pogodnost popusta. Pristupnu izjavu možete dobiti u bilo kojoj od naših poslovnica na glavnim informacijama ili je ovdje skinuti s interneta klikom na donji link.

BAUHAUS ProfiCard pravilnik
BAUHAUS ProfiCard pristupna izjava
ProfiCard brošura