Webshop podrška

Prikaži kontakte i radno vrijeme centra:

Moja košarica 0

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

Profi Card

Profi Card I

PROFI CARD: Štedite i uživajte u pogodnostima

BAUHAUS - Mjesto, na kojem možete iznimno povoljno kupovati. Mjesto, na kojem kao poduzetnik pronalazite Vašim potrebama perfektno prilagođen sortiment u vrhunskoj kvaliteti. I mjesto, na kojem ste usluženi ljubazno, stručno kompetentno i pouzdano. Sa puno prednosti ProfiCard usluge i našom individualnom uslugom želimo prije svega jedno: Podržati uspjeh Vaše tvrtke.

Korisnik BAUHAUS ProfiCard programa može postati svaka pravna osoba ili obrtnik, upisana u sudski odnosno obrtnički registar, i porezni obveznik iz samostalne djelatnosti, sa sjedištem odnosno prebivalištem u RH.

Novo: ProfiCard u BAUHAUS.HR Webshopu

Za korištenje ProfiCard popusta u Webshopu obavezna je prijava, odnosno prethodna registracija uz unos adrese, OIB-a i broja ProfiCard kartice na Vašem korisničkom profilu. Pogodnost kupnje na odgodu nije moguće ostvariti u BAUHAUS.HR Webshopu.

ProfiCard pogodnosti:

  • Popust od minimalno 5%
  • Kupnja na odgodu
  • Dodatne kartice za Vaše djelatnike

Popusti

ProfiCard popust vrijedi kod plaćanja gotovinom te jednokratno debitnim i kreditnim karticama, kao i kod odgođenog plaćanja ProfiCard karticom.

Popust iznosi minimalno 5 % za sve ProfiCard korisnike. Možete ostvariti i veći popust, ovisno o učinjenom prometu u prethodnih 12 punih mjeseci od dana kupnje, sukladno sljedećoj skali:

  • Za ostvareni promet od 0 do 39.999,99 kuna, obračunava se popust od 5%
  • Za ostvareni promet od 40.000,00 do 74.999,99 kuna, obračunava se popust od 8 %
  • Za promet ostvaren u iznosu višem od 75.000 kuna, obračunava se popust od 10 %

Kupnja na odgodu s ProfiCard karticama:

Ako želite ostvariti i pogodnost odgođenog plaćanja, odmah uz pristupnu izjavu ili kasnije kada budete željeli potrebno je priložiti dokaze o poslovanju (izvadak iz registarskog suda i BON2). U roku od dva tjedna kontaktirat ćemo Vas u vezi odobrenja limita i sklapanja ugovora. Nakon toga dodijelit ćemo PIN Vašim postojećim karticama koje želite koristiti za kupnju na odgodu. Dodjelu PIN-a možete zatražiti u svakom trenutku u bilo kojoj BAUHAUS poslovnici.

Kako ćete najbrže doći do Vaših ProfiCard kartica:

Vrlo jednostavno: ovjerenu i potpisanu pristupnu izjavu predajte u bilo kojoj od naših poslovnica gdje ćete već nakon par dana moći podignuti kartice i odmah koristiti pogodnost popusta. Pristupnu izjavu možete dobiti u bilo kojoj od naših poslovnica na glavnim informacijama ili je ovdje skinuti s interneta klikom na donji link. Ako nemate BAUHAUS centar u blizini, pristupnu izjavu pošaljite e-poštom na adresu podrska@bauhaus.hr. Kartice koje se koriste samo za popust poslat ćemo Vam preporučenom poštom na Vašu adresu, a kartice s PIN-om za odgođeno plaćanje moraju se osobno preuzeti u nekom od naših centara uz predočenje osobne iskaznice.

BAUHAUS ProfiCard pravilnik
BAUHAUS ProfiCard pristupna izjava
ProfiCard brošura
Zahtjev za dodatne kartice
Zahtjev za promjenu limita