Odnos s kupcima je BAUHAUS-u na prvom mjestu

Kako Vam možemo pomoći? U BAUHAUS-u Vam nećemo samo prodati električne uređaje i građevinski materijal – naši stručni savjetnici stoje Vam na raspolaganju i kada trebate opsežno savjetovanje ili planirate popravke i profesionalne radove u Vašem domu. Usluga dostave robe kupljene u BAUHAUS prodajnom centru do Vašeg doma tek je početak. 

Usluga montaže

Pored montaže proizvoda kupljenih u BAUHAUSu, naši stručni savjetnici i koordinatori pružit će Vam kompetentnu podršku i u drugim radovima pri preuređivanju, renoviranju i instalaciji. Od pripremnih radova pa do demontiranja i zbrinjavanja građevinskog otpada – jednostavno nam se obratite i dobit ćete sve informacije koje Vas zanimaju. BAUHAUS će Vas rado savjetovati i ako trebate pomoć u izvedbi samo jednog dijela radova, a ako želite stručne savjete i upute za cjelokupnu izvedbu radova, i tada ste u BAUHAUS-u na pravom mjestu. 

Više informacija

Najam strojeva i alata

Specijalne alate i strojeve možete iznajmiti u najbližem BAUHAUS prodajnom centru, a uz profesionalne uređaje pravi posao tek počinje. Usluga najma strojeva pruža Vam povoljno i praktično rješenje, a uz svaki iznajmljeni uređaj besplatno ćete dobiti obuku o upotrebi uređaja!

Više informacija

Najam prikolica

Kupili ste veću količinu robe u Vašem BAUHAUS prodajnom centru ili želite prevesti stroj kojeg ste upravo iznajmili? Besplatno Vam stavljamo na raspolaganje prikolicu! Korisne savjete o ostvarenju ove pogodnosti (kaucija, vozačka dozvola) dobit ćete od naših stručnih savjetnika na Info-pultu.

Više informacija

Centar za miješanje boja

Kako biste bili sigurni da ste dobili točnu željenu nijansu, zamiješat ćemo boju u našem potpuno automatskom sustavu prema Vašim individualnim željama. Zamiješanu boju možete odmah ponijeti sa sobom. U Vašem BAUHAUS prodajnom centru pronaći ćete kompletan asortiman boja: lak, zidne i lateks boje, silikonske, silikatne i fasadne boje te reljefna boja s vlaknima.

Više informacija

Krojenje drveta

Naši posebno obučeni BAUHAUS stručni savjetnici za Vas će skrojiti drvene elemente precizno do u milimetar – prema Vašim individualnim nacrtima i željama. Isto naravno vrijedi i za specijalna rješenja, a bit ćemo zadovoljni tek kad i Vi to budete.

Više informacija

Izrada ključeva

Trebate rezervni ključ? Nema problema: u BAUHAUS prodajnim centrima postoji centar za izradu ključeva, u kojemu uz naknadu za nekoliko minuta možete dobiti odgovarajući dodatni ključ. Za ovu brzu uslugu izrade ključeva nabavili smo posebno moderne strojeve za analizu ključeva.

Više informacija

Uokvirivanje slika

Ponosni smo na našu ponudu slika i okvira! Jednostavno odaberite idealan okvir za sliku i iskoristite profesionalnu uslugu uokvirivanja u Vašem BAUHAUSu. Pobrinut ćemo se da i otkačene slike ostanu sigurno na zidu!

Više informacija

Usluga prijevoza

Teške ili glomazne proizvode ne morate sami nositi ili transportirati – za takve poslove tu je BAUHAUS usluga dostave. Robu uz naknadu dovozimo direktno do Vašeg kućnog praga. Kupujte opušteno i zatražite dostavu svih većih proizvoda ili veće količine robe izravno do Vašeg doma.

Više informacija

Ovo bi vas također moglo zanimati