Snažni brendovi - osnova za vaše projekte

Očekujete savšene uvjete za svoj projekt. To možete i vi osigurati jer BAUHAUS-ova kontrola kvalitete pridonosi da se u asortimanu nalaze samo proizvodi, koji odgovaraju zahtjevima. Kako bismo u svim područjima mogli ponuditi pouzdan izbor snažnih brendova, BAUHAUS je pozvao život kvalitetne brendove. Oni se ekskluzivno proizvode te su dostupni samo u BAUHAUS-u. Njihova posebnost: savršen odnos cijene i snage.

Admiral

Admiral je marka prvoklasne kvalitete proizvedena u Njemačkoj! Nalazi se među vodećim brendovima na području energetske učinkovitosti i potrošnje vode. Štedljivo podno grijanje, električna grijaća tijela različitog dizajna su samo početak. Uz to dolaze još visokokvalitetni instalacijski materijal, ventilacije i sanitarni elementi.


B!design

Bez obzira radi li se o dnevnom boravku, dječjoj sobi, uredima ili čak kupaonici – s b!design vinil podnim oblogama ostvarit ćete želje s postavljanjem bez velikih napora. Naše vinil podne obloge osiguravaju dobru toplinsku izolaciju za ugodno toplu atmosferu. B!design vinil podne obloge izgledaju kao drvo te imaju takav osjećaj. Istovremeno su otpornije i vodoonepropusne te se kao takve mogu bez problema postaviti u vlažnim prostorijama kao što su kupaonica ili kuhinja.


Camargue

Obiteljska kupaonica ili wellness oaza: Camargue donosi udobnost u kupaonicu. Od tuš kada i kada, preko umivaonika, koji plijene pozornost svojim izgledom pa sve do praktičnih wc školjki – Camargue nudi odličan odnos cijene i kvalitete. Inovativne ideje kombiniraju udobnost s posebnim.


Gardol

U vrt! Lopata i grablje su jednako zabavne kao i kosilica i električne škare za živicu. Gardol nudi za svakog hobi vrtlara odgovarajući alat i strojeve. Vaš vrt vas iščekuje.


Grillstar

Roštiljanje je zabavno i opuštajuće - prije svega s pravim roštiljem. Prijatelji drvenog ugljena su kod Grillstar-a na dobroj adresi, kao i obožavatelji električnog roštilja. Ako želite mjesto za roštiljanje, najbolji odabir je kamin. Roštiljajte kao profesionalac!


Herkules

Sada postaje ozbiljno. Herkules stoji za električne alate profesionalne kvalitete. Od aparata za zavarivanje pa sve do kompresora ovdje snaga susreće preciznost. Oslonite se na snažne uređaje i strojeve koji ispunjavaju ono što su obećali.


Kingstone

Vaš balkon će postati sunčana vanjska kuhinja. S prijenosnim Kingstone plinskim roštiljem pripremite ukusnu hranu za prijatelje i obitelj te uživajte u slobodnom vremenu na otvorenom.


Logoclic

Dobrodošli u svoj životni prostor. Od klik laminata koji se jednostavno postavlja pa sve do velikih zidnih i stropnih panela, koji vašem domu pružaju posebnu notu: LOGOCLIC nudi široku ponudu i odgovarajući pribor. S Logoclic laminatnom podnom oblogom sve je moguće.


Mixomat

Elegancija ima više lica. Kuhinja i kupaonica s jedinstvenim mixomat slavinama će se savršeno uklopiti u vaš osobni stil. Odaberite nešto iz široke ponude tuš slušalica, tuš setova i pribora. Ako ste obožavatelj wellnessa, odaberite mlaznice za masažu.


Neptun

Voda naprijed! Uživajte u svom vrtu, a zalijevanje prepustite NEPTUN sustavu za navodnjavanje. NEPTUN nudi i za velike i za male vrtove inteligentna rješenja.


Palazzo

Palazzo označava moderan dizajn, kvalitetu i širok asortiman. Pločice su izrađene od kvalitetnog materijala te se mogu postaviti na zid ili pod, te u unutarnjem ili vanjskom prostoru.


Probau

Probau označava visoku učinkovitost i pouzdanost na građevini. U proizvode se ubrajaju građevinska kemija, žbuka, PU pjene, silikoni i bitumen trake.


Regalux

Regali osiguravaju red i učinkovitost. Stoga regalux nudi stabilna, sistematična rješenja za sva područja uporabe: drveni, plastični, čelični regali, sustav podrumskih regala, ormari i regali za urede.


Solid elements

Vrata i prozori su najvažnije točke vašeg doma. Uz udobnost i sigurnost kao glavne osobine dolazi još energetska učinkovitost. Kako biste potpuno zaštitili unutarnji prostor, pogledajte još ponudu izolacijskog materijala, roleta i sjenila.


Stabilit

S vijcima, tiplama i okovima STABILIT stvara osigurava spojeve. Dodatno STABILIT osigurava i sigurnost u domu: pogledajte i ponudu brava i trezora.


Sunfun

Pustite sunce u dom. Prozori su osnovni dio svake prostorije te s kreativnom zaštitom od sunca mogu postati nešto posebno. Zatamnite prostor s drvenim žaluzinama ili propustite sunce s bambus rolom. A za toplije vrijeme možete pronaći vrtni namještaj i zaštitu od insekata.


Swingcolor

Unesite boju u životni prostor sa swingcolor bojama i lakovima. Također u ponudi pogledajte kistove i valjke kako biste odmah krenuli s poslom.


Toolson

S Toolson alatima svaki problem ćete jednostavno riješiti. Od akumulatorskih odvijača do kutne brusilice – Toolson alati znatno će pridonijeti kod svih radova. Osim toga, alat dobro leži u ruci.


Voltomat

električna snaga u pravo vrijeme na pravom mjestu. Snažne voltomat baterije napajaju sve uređaje, kojima nije potrebna utičnica i kabel za napajanje.


Wisent

čekić, pila, odvijač.. prvoklasna kvaliteta WISENT osigurava da je vaš radi kovčeg uvijek dobro opremljen. S višestrukom ponudom profesionalnog alata, WISENT osigurava da u svakoj situaciji imate odgovarajući uređaj.