PROFI CARD: Štedite i uživajte u pogodnostima

BAUHAUS - Mjesto, na kojem možete iznimno povoljno kupovati. Mjesto, na kojem kao poduzetnik pronalazite Vašim potrebama perfektno prilagođen sortiment u vrhunskoj kvaliteti. I mjesto, na kojem ste usluženi ljubazno, stručno kompetentno i pouzdano. Sa puno prednosti ProfiCard usluge i našom individualnom uslugom želimo prije svega jedno: Podržati uspjeh Vaše tvrtke.

Korisnik BAUHAUS ProfiCard programa može postati svaka pravna osoba ili obrtnik, upisana u sudski odnosno obrtnički registar, i porezni obveznik iz samostalne djelatnosti, sa sjedištem odnosno prebivalištem u RH.

ProfiCard pogodnosti:

  • Popust od minimalno 5%
  • Kupnja na odgodu
  • Dodatne kartice za Vaše djelatnike

Popusti

ProfiCard popust vrijedi kod plaćanja gotovinom te jednokratno debitnim i kreditnim karticama, kao i kod odgođenog plaćanja ProfiCard karticom.

Popust iznosi minimalno 5 % za sve ProfiCard korisnike. Možete ostvariti i veći popust, ovisno o učinjenom prometu u prethodnih 12 punih mjeseci od dana kupnje, sukladno sljedećoj skali:

  • Za ostvareni promet od 0 do 39.999,99 kuna, obračunava se popust od 5%
  • Za ostvareni promet od 40.000,00 do 74.999,99 kuna, obračunava se popust od 8 %
  • Za promet ostvaren u iznosu višem od 75.000 kuna, obračunava se popust od 10 %

Kupnja na odgodu s ProfiCard karticama:

Ako želite ostvariti i pogodnost odgođenog plaćanja, odmah uz pristupnu izjavu ili kasnije kada budete željeli potrebno je priložiti dokaze o poslovanju (izvadak iz registarskog suda i BON2). U roku od dva tjedna kontaktirat ćemo Vas u vezi odobrenja limita i sklapanja ugovora. Nakon toga dodijelit ćemo PIN Vašim postojećim karticama koje želite koristiti za kupnju na odgodu. Dodjelu PIN-a možete zatražiti u svakom trenutku u bilo kojoj BAUHAUS poslovnici.

Kako ćete najbrže doći do Vaših ProfiCard kartica:

Vrlo jednostavno: ovjerenu i potpisanu pristupnu izjavu predajte u bilo kojoj od naših poslovnica gdje ćete već nakon par dana moći podignuti kartice i odmah koristiti pogodnost popusta. Pristupnu izjavu možete dobiti u bilo kojoj od naših poslovnica na glavnim informacijama ili je ovdje skinuti s interneta klikom na donji link. Ako nemate BAUHAUS centar u blizini, pristupnu izjavu pošaljite e-poštom na adresu podrska@bauhaus.hr. Kartice koje se koriste samo za popust poslat ćemo Vam preporučenom poštom na Vašu adresu, a kartice s PIN-om za odgođeno plaćanje moraju se osobno preuzeti u nekom od naših centara uz predočenje osobne iskaznice.

BROŠURA (PDF)

PRAVILNIK BAUHAUS PROFICARD PROGRAMA (PDF)

PRISTUPNA IZJAVA ZA BAUHAUS PROFICARD (PDF)

ZAHTJEV ZA IZDAVANJE DODATNIH BAUHAUS PROFICARD KARTICA (PDF)

ZAHTJEV ZA PROMJENU LIMITA BAUHAUS PROFICARD KORISNIKA ILI KARTICA (PDF)