Popis željenih proizvoda

 
NAPOMENA: Svi BAUHAUS prodajni centri od 22.7. do 31.8. radit će: pon.-sub. od 8:00 do 20:30 sati. Ned. - ZATVORENO.

Bosch Professional AMPShare 18V Akumulatorska kosilica BITURBO GRA 18V2-46

18 V, Bez akumulatora, Širina reza: 46 cm

Opis proizvoda

Bosch Professional AMPShare 18V Akumulatorska kosilica BITURBO GRA 18V2-46 - snažna BITURBO akumulatorska kosilica za udobnu košnju bez napora.

Održavanje većih travnjaka često uključuje zahtjevne napore koji zahtijevaju snažnu kosilicu za travu. Snažni BITURBO Brushless motor bez četkica radi na dvije baterije od 18 V i pruža visoke performanse, produljeno vrijeme rada i dugo trajanje. Sklopiva ručka omogućuje kompaktno sklapanje kosilice radi jednostavnog transporta i skladištenja, čak i u okomitom položaju. Njegova ergonomski meka ručka s jednostavnim podešavanjem visine u 2 razine pomaže vam da radite u zdravijem položaju, čineći vaš rad udobnijim.

Kosilica ima promjer rezanja 46 cm i omogućuje podešavanje visine rezanja u 6 razina od 30 do 70 mm. Metalna ploča kosilice je izuzetno robusna; podnosi veća opterećenja i podupire duže trajanje proizvoda. Vreća za sakupljanje trave kapaciteta 60 l i nastavak za malčiranje daju Vam fleksibilnost za sakupljanje pokošene trave ili korištenje kao prirodno gnojivo za vaš travnjak.

Akumulatori više robnih marki AMPShare - mnogo robnih marki, mnogo uređaja, jedan baterijski sustav

Akumulatorska kosilica je dio AMPShare 18V baterijske skupine različitih robnih marki. To je mreža različitih profesionalnih marki za trgovinu i industriju koje koriste zajednički akumulatorski sustav za strojeve od 18 V. Temelji se na tehnologiji baterija Bosch Professional. Baterije AMPShare potpuno su kompatibilne sa svim bežičnim alatima vodećih marki, uključujući Bosch Professional (plavi uređaji), Fein, Brennenstuhl, Rothenberger, Steinel, Wagner i mnoge druge.

Prednosti:

  • Štedite novac i vrijeme: Jedna baterija za brojne zadatke. Nema više traženja odgovarajuće baterije za svaki pojedini uređaj.
  • Štedite prostor i trud: Jedinstven sustav baterija omogućava jednostavno prebacivanje između uređaja, što oslobađa više prostora u radionici ili torbi za alat.
  • Prednosti vodeće tehnologije baterija: Ekstremna snaga, dugo trajanje rada i izuzetna dugovječnost za Vaše alate.

Opseg isporuke

1 x akumulatorska kosilica, 2 x sigurnosni ključ, 1 x nastavak za malčiranje, 1 x tekstilna košara za sakupljanje trave

Podatkovni listovi

Istaknuto

Značajke proizvoda

Nazivni napon 18 V
Širina reza 46 cm
Visina reza 30 mm - 70 mm
Volumen spremišta 60 l
Širina 518 mm
Visina 1.270 mm
Duljina 1.460 mm
Broj baterija Bez akumulatora
Broj razina košnje trave 5 Kom.
Izvedba ručke kosilice Ergonomski, Softgrip
Razina buke 84 dB(A)
Uporaba kosilice Košnja, Sakupljanje, Malčiranje
BAUHAUS jamstvo 5 godina na uređaje na električni ili motorni pogon
Težina (neto) 25,87 kg