Odredišta i rokovi isporuke

  • Proizvode naručene u BAUHAUS.HR Webshopu dostavljamo na sva odredišta u Republici Hrvatskoj
  • Isporuka bi trebala uslijediti u roku 2 - 3 radna dana nakon narudžbe (ovisno o odredištu i vrsti proizvoda)
  • Dostava se obavlja radnim danom od 8 do 16 sati
U pravilu isporuka bi trebala uslijediti u roku 2 - 3 radna dana nakon Vaše narudžbe, no ovisno o odredištu, vrsti proizvoda koje ste naručili može potrajati i dulje. Rokovi dostave na otoke također ovise i o rasporedu vožnje trajekata.
 
Subote i nedjelje se ne računaju u rok dostave, a dostava se obavlja radnim danom od 8 do 16 sati. Ukoliko se redovni termin dostave poklapa sa praznikom ili blagdanom dostava se vrši naredni radni dan za kopnenu Hrvatsku, a na otoke prema posebnim obavijestima o kojima će Vas kontaktirati naša dostavna služba.
 
Prije dostave djelatnici logističke ili dostavne službe će Vas kontaktirati kako bi se najavili i dogovorili pojedinosti.
 
Ukoliko prilikom kreiranja narudžbe unesete kontakt broj mobilnog uređaja od našeg logističkog partnera zaprimiti ćete obavijesti o isporuci u obliku SMS poruka:
  1. obavijest: Primitak podataka o pošiljci od BAUHAUS webshopa
  2. obavijest: Primitak pošiljke u skladištu uključujući link na praćenje tijeka isporuke
  3. obavijest: Utovar pošiljke u vozilo za dostavu na kućnu adresu s linkom na informaciju o očekivanom vremenu isporuke s okvirom od 2 sata u realnom vremenu
  4. Telefonski poziv: vozač će vas kontaktirati 30 minuta prije dolaska na adresu dostave
 
Proizvodi koje ste naručili putem našeg webshopa dostavljaju se do kolnog prilaza ili ulaza u stambeni objekt. Prilikom istovara prilaz ulazu mora biti slobodan, u protivnom se istovar vrši na najbližoj mogućoj točki.
 
Isporuka proizvoda označenih oznakom "XXL dostava" vrši se specijalnim vozilima opremljenim hidrauličnom dizalicom. Usluga "XXL dostave" je omogućena na području kontinentalne Hrvatske te obuhvaća sve adrese gdje je moguće pristupiti većim dostavnim vozilima.
 
Dostava na pojedine otoke vrši se u dolaznoj trajektnoj luci, ovisno o redu vožnje trajekta ili broda. Detaljnije informacije pogledajte niže na ovoj stranici u rasporedu dostava na otoke

 

Raspored dostava na otoke

RASPORED DOSTAVE ZA OTOKE I POLUOTOK PELJEŠAC

     Dva do pet radnih dana

     Krk, Murter, Čiovo, Vir

Ponedjeljkom

 -

Utorkom

Rab

Srijedom

Korčula, Pelješac

Četvrtkom

Brač, Cres, Lošinj

Petkom

Hvar, Pag

Subotom

Ugljan, Pašman

Subotom u roku 14 dana

Mljet, Šolta, Vis, Dugi otok

 

 

Za isporuku prema navedenom rasporedu narudžbu je potrebno izvršiti minimalno 3 dana prije dostave.

Na sljedeće otoke nema isporuke dostavnim vozilima: Lastovo, Iž, Prvić, Šipan, Koločep, Zlarin, Lopud, Silba, Vrgada, Krapanj, Molat, Ist, Susak, Drvenik Veli, Kaprije, Žirje, Ilovik, Rava, Unije, Premuda, Drvenik Mali, Sestrunj, Zverinac, Rivanj, Biševo, Ošljak, Vele Srakane, Kornat, Male Srakane, Sveti Andrija.

Preuzimanje od strane kupca se vrši prema dogovoru u polaznoj trajektnoj luci, ovisno o redu vožnje trajetka ili broda.

Ukoliko je subota državni blagdan, dostave se obavljaju sljedeći radni dan.