Popis željenih proizvoda

NAPOMENA: Subota 22.06. BAUHAUS prodajni centri su zatvoreni!; Nedjelja 23.06.: od 09:00 do 14:00 sati.

Bosch Professional AMPShare 18V Akumulatorske škare za živicu GHE 18V-60

18 V, Bez akumulatora, Duljina reza: 60 cm

Opis proizvoda

Bosch Professional AMPShare 18V Akumulatorske škare za živicu GHE 18V-60 snažan je akumulatorski vrtni alat – motor bez četkica pruža snažne performanse kod zahtjevnih zadataka sa dugim vijekom trajanja. Omogućuje kontinuirano rezanje srednje debelih grana zahvaljujući Bosch sustavu protiv blokiranja koji sprječava zaglavljivanje rezača živice. Zahvaljujući kapacitetu rezanja od 20 mm lako i precizno reže i deblje grane. GHE 18V-60 Professional lagan je alat ergonomskog dizajna. Korisnik se manje umara, posebice pri rezanju gustih živica.

Akumulatorska mobilnost omogućuje neograničenu slobodu kretanja po cijelom vrtu bez opasnosti od rezanja u strujne kabele i istovremeno nudi ekološki prihvatljiviju, praktičniju i tišu snagu od usporedivih proizvoda na benzinski pogon.

Bosch Professional namijenjen je profesionalnoj uporabi u trgovini i industriji. Alati su izloženi različitim opterećenjima, zahtjevima i ekološkim kriterijima, jer je kontinuirana dnevna uporaba i zahtjevi na samom uređaju znatno veći od onih koje ima uradi sam majstor. Plavi uređaji dizajnirani su za komercijalnu uporabu u pogledu performansi, vijeka trajanja i tehničkih podataka te su snažni i robusni u svakodnevnoj uporabi.

Akumulatorski uređaj je kompatibilan sa svim baterijama i punjačima iz Bosch Professional 18 V sustava. Također, kompatibilan je s AMPShareom, i ostalih akumulatora različitih robnih marki namijenjenih profesionalcima u trgovini i industriji.

Akumulatori više robnih marki AMPShare - mnogo robnih marki, mnogo uređaja, jedan baterijski sustav

Akumulatorske škare su dio AMPShare 18V baterijske skupine različitih robnih marki. To je mreža različitih profesionalnih marki za trgovinu i industriju koje koriste zajednički baterijski sustav za strojeve od 18 V. Temelji se na tehnologiji baterija Bosch Professional. Baterije AMPShare potpuno su kompatibilne sa svim bežičnim alatima vodećih marki, uključujući Bosch Professional (plavi uređaji), Fein, Brennenstuhl, Rothenberger, Steinel, Wagner i mnoge druge.

Prednosti:

  • Štedite novac i vrijeme: Jedna baterija za brojne zadatke. Nema više traženja odgovarajuće baterije za svaki pojedini uređaj.
  • Štedite prostor i trud: Jedinstven sustav baterija omogućava jednostavno prebacivanje između uređaja, što oslobađa više prostora u radionici ili torbi za alat.
  • Prednosti vodeće tehnologije baterija: Ekstremna snaga, dugo trajanje rada i izuzetna dugotrajnost za Vaše alate.

Istaknuto

Značajke proizvoda

Napon akumulatora 18 V
Maksimalna debljina grane 20 mm
Razmak oštrica 23 mm
Duljina reza 60 cm
Dužina mača 60 cm
Širina 23,9 cm
Visina 18,9 cm
Duljina 114,7 cm
Broj baterija Bez akumulatora
Razina zvučne snage 91 dB(A)
BAUHAUS jamstvo 5 godina
Težina (neto) 3,23 kg