Popis željenih proizvoda

NAPOMENA: Svi BAUHAUS prodajni centri od 01.04.2024. nedjeljom će raditi od 09:00 do 14:00 sati.

Einhell Akumulatorska udarna bušilica/odvijač TE-HD 18 Li

18 V, 1 baterija, 2,5 Ah

Iz kataloga

Opis proizvoda

Akumulatorska udarna bušilica/odvijač Einhell TE-HD 18 Li idealan je za sve poslove bušenja, uvrtanja vijaka ili udarnog bušenja. Zahvaljujući litij-ionskoj tehnologiji bez efekta samopražnjenja, bušilica je uvijek spremna za uporabu. Kao član Power-X-Change sistema, sve visokokvalitetne sistemske li-ion punjive baterije mogu se koristiti s aku čekić bušilicom. Opremljena je univerzalnom SDS-plus steznom glavom za alat s poluautomatskom funkcijom, preciznom elektronikom brzine za osjetljivije zadatke i beskonačno podesivim graničnikom dubine bušenja od čvrstog metala. Ugrađeno LED svjetlo osvjetljava radni prostor kako bi bili što precizniji u tamnim prostorijama. Za izuzetno jednostavno rukovanje zadužen je ergonomski dizajn i mekani rukohvat. Proizvod se isporučuje u praktičnom E-Box kovčegu za transport i skladištenje.

  • Napomena: jamstvo na bateriju u trajanju od 1 godine uz mogućnost produljenja do 3 godine putem online registracije proizvoda u roku od 30 dana od kupnje proizvoda.


Opseg isporuke

1 x aku bušilica TE-HD 18 Li, 1 x Li-ion baterija 2,5 Ah, 1 x brzi punjač, 5 x svrdla (Ø 5, 6, 8, 10, 12 mm), 1 x E-Box kovčeg

Istaknuto

Značajke proizvoda

Tip punjive baterije Litij-ionska
Broj baterija 1 baterija
Širina 339 mm
Visina 88 mm
Duljina 347 mm
Napon akumulatora 18 V
Oprema električnog stroja Radno svjetlo
Stezna glava za bušilicu/držač alata Prihvatnik SDS-Plus
Kapacitet 2,5 Ah
Maksimalni promjer bušenja betona 12 mm
Maksimalni čvrsti okretni moment 14 Nm
Primjena električnog alata Bušenje, Vijci
BAUHAUS jamstvo 5 godina na uređaje na električni ili motorni pogon
Težina (neto) 2,39 kg