Popis željenih proizvoda

NAPOMENA: Subota 22.06. BAUHAUS prodajni centri su zatvoreni!; Nedjelja 23.06.: od 09:00 do 14:00 sati.

Bosch Professional AMPShare 18V Akumulatorski šišač trave GFR 18V-23

18 V, Bez akumulatora, Širina rezanja: 23 cm

Opis proizvoda

Bosch Professional akumulatorski trimer GFR 18V-23 ima snažan motor bez četkica za visoku učinkovitost, dulje vrijeme rada i duži vijek trajanja.

Broj okretaja motora može se ručno podešavati prema radnim uvjetima kako bi se optimiziralo vrijeme rada. Elektronička regulacija brzine održava broj okretaja konstantnim kako bi rezne performanse ostale stabilne. Boschov sustav protiv zapetljavanja osigurava jednostavnije rezanje i sprječava blokiranje uslijed omatanja dugačke trave ili korova oko osovine. Dobro uravnotežen i usklađen dizajn omogućuje jednostavan rad. Akumulatorski trimer je snažan alat za šišanje grmlja za srednje do velike vrtove, koji lako reže deblje grane i gušću travu.

Akumulatorski trimer GFR 18V-23 opremljen je izdržljivim aluminijskim kućištem motora, laserski oblikovanim noževima promjera rezanja od 23 cm te šipkom za zaštitu bilja radi pažljive zaštite debla. Sadrži Pro-Tap kalem za namatanje s funkcijom EasyWind za jednostavnije šišanje trave. Nož i kalem za namatanje lako se mogu zamijeniti. Uz trimer se isporučuje i pojas za nošenje preko ramena.

Akumulatorska mobilnost omogućuje neograničenu slobodu kretanja po cijelom vrtu bez opasnosti od rezanja u strujne kabele i istovremeno nudi ekološki prihvatljiviju, praktičniju i tišu snagu od usporedivih proizvoda na benzinski pogon.

Bosch Professional namijenjen je profesionalnoj uporabi u trgovini i industriji. Alati su izloženi različitim opterećenjima, zahtjevima i ekološkim kriterijima, jer je kontinuirana dnevna uporaba i zahtjevi na samom uređaju znatno veći od onih koje ima uradi sam majstor. Plavi uređaji dizajnirani su za komercijalnu uporabu u pogledu performansi, vijeka trajanja i tehničkih podataka te su snažni i robusni u svakodnevnoj uporabi.

Akumulatorski uređaj je kompatibilan sa svim baterijama i punjačima iz Bosch Professional 18 V sustava. Također, kompatibilan je s AMPShareom i ostalih akumulatora različitih robnih marki namijenjenih profesionalcima u trgovini i industriji.

Akumulatori više robnih marki AMPShare - mnogo robnih marki, mnogo uređaja, jedan baterijski sustav

Akumulatorski trimer je dio AMPShare 18V baterijske skupine različitih robnih marki. To je mreža različitih profesionalnih marki za trgovinu i industriju koje koriste zajednički baterijski sustav za strojeve od 18 V. Temelji se na tehnologiji baterija Bosch Professional. Baterije AMPShare potpuno su kompatibilne sa svim bežičnim alatima vodećih marki, uključujući Bosch Professional (plavi uređaji), Fein, Brennenstuhl, Rothenberger, Steinel, Wagner i mnoge druge.

Prednosti:

  • Štedite novac i vrijeme: Jedna baterija za brojne zadatke. Nema više traženja odgovarajuće baterije za svaki pojedini uređaj.
  • Štedite prostor i trud: Jedinstven sustav baterija omogućava jednostavno prebacivanje između uređaja, što oslobađa više prostora u radionici ili torbi za alat.
  • Prednosti vodeće tehnologije baterija: Ekstremna snaga, dugo trajanje rada i izuzetna dugovječnost za Vaše alate.

Istaknuto

Značajke proizvoda

Napon akumulatora 18 V
Broj baterija Bez akumulatora
Vrsta rezača Oštrica noža, Nit
Debljina niti 2,4 mm
Razina zvučne snage 90 dB(A)
Širina rezanja 23 cm
Širina 40,8 cm
Visina 31,1 cm
Duljina 164,1 cm
BAUHAUS jamstvo 5 godina na uređaje na električni ili motorni pogon
Težina (neto) 4,27 kg