Popis željenih proizvoda

NAPOMENA: Subota 22.06. BAUHAUS prodajni centri su zatvoreni!; Nedjelja 23.06.: od 09:00 do 14:00 sati.

Bosch Professional AMPShare 18V Akumulatorski trimer GRT 18V-33

18 V, Bez akumulatora

Opis proizvoda

Bosch Professional AMPShare 18V Akumulatorski trimer GRT 18V-33 opremljen je snažnim motorom bez četkica koji pruža visoke performanse, dulje vrijeme rada i dulji radni vijek. Broj okretaja motora može se ručno podešavati prema radnim uvjetima kako bi se optimiziralo vrijeme rada. Elektronička regulacija brzine održava broj okretaja konstantnim kako bi rezne performanse ostale stabilne. Boschov sustav protiv zapetljavanja osigurava jednostavnije rezanje i sprječava blokiranje koje nastaje zbog omatanja dugačke trave ili korova oko osovine.

Dobro uravnotežen, usklađen dizajn i niska razina buke omogućuju rad bez napora. Izdržljiv sustav Pro-Tap s funkcijom EasyWind za brzo namatanje niti omogućuje promjer rezanja od 33 cm. Opremljen je izdržljivim aluminijskim kućištem motora i dolazi s udobnim remenom za nošenje preko ramena.

Akumulatorska mobilnost omogućuje neograničenu slobodu kretanja po cijelom vrtu bez opasnosti od rezanja u strujne kabele i istovremeno nudi ekološki prihvatljiviju, praktičniju i tišu snagu od usporedivih proizvoda na benzinski pogon.

Bosch Professional namijenjen je profesionalnoj uporabi u trgovini i industriji. Alati su izloženi različitim opterećenjima, zahtjevima i ekološkim kriterijima, jer je kontinuirana dnevna uporaba i zahtjevi na samom uređaju znatno veći od onih koje ima uradi sam majstor. Plavi uređaji su dizajnirani za komercijalnu uporabu u pogledu performansi, vijeka trajanja i tehničkih podataka te su snažni i robusni u svakodnevnoj uporabi.

Akumulatorski uređaj je kompatibilan sa svim baterijama i punjačima iz Bosch Professional 18 V sustava. Također, kompatibilan je s AMPShareom, ostalih akumulatora različitih robnih marki namijenjenih profesionalcima u trgovini i industriji.

Akumulatori više robnih marki AMPShare - mnogo robnih marki, mnogo uređaja, jedan baterijski sustav

Akumulatorski trimer je dio AMPShare 18V baterijske alijanse različitih robnih marki. To je mreža različitih profesionalnih marki za trgovinu i industriju koje koriste zajednički baterijski sustav za strojeve od 18 V. Temelji se na tehnologiji baterija Bosch Professional. Baterije AMPShare potpuno su kompatibilne sa svim bežičnim alatima vodećih marki, uključujući Bosch Professional (plavi uređaji), Fein, Brennenstuhl, Rothenberger, Steinel, Wagner i mnoge druge.

Prednosti:

  • Štedite novac i vrijeme: Jedna baterija za brojne zadatke. Nema više traženja odgovarajuće baterije za svaki pojedini uređaj.
  • Štedite prostor i trud: Jedinstven sustav baterija omogućava jednostavno prebacivanje između uređaja, što oslobađa više prostora u radionici ili torbi za alat.
  • Prednosti vodeće tehnologije baterija: Ekstremna snaga, dugo trajanje rada i izuzetna dugovječnost za Vaše alate.

Istaknuto

Značajke proizvoda

Širina 40,8 cm
Visina 31,1 cm
Duljina 160,4 cm
Napon akumulatora 18 V
Broj baterija Bez akumulatora
Debljina niti 2,4 mm
Broj okretaja pri praznom hodu 6.400 okr/min
Razina zvučnog tlaka 77 dB(A)
Razina zvučne snage 90 dB(A)
BAUHAUS jamstvo 5 godina
Težina (neto) 3,71 kg