Popis željenih proizvoda

NAPOMENA: Svi BAUHAUS prodajni centri od 01.04.2024. nedjeljom će raditi od 09:00 do 14:00 sati.

Soulet Dječja ljuljačka i tobogan Tulipe

Š x D: 323 x 323 cm, Drvo

Opis proizvoda

Soulet Tulipe ljuljačka i tobogan nude pregršt prostora za igru te je zabava za djecu zagarantirana. Okvir je izrađen od kvalitetnog impregniranog drva otpornog na vanjske utjecaje. Za sigurno korištenje ljuljačka mora biti postavljana na ravno i čvrsto tlo. Poželjno je da se ljuljačka učvrsti u tlo sa odgovarajućim sidrima. Ljuljačku uvijek koristite samo u nazočnosti odrasle osobe!

Napomena:

  • Tekstura, broj i veličina vidljivih čvorova nije ograničena i varira. Oni daju drvu živuća i individualna vanjska obilježja. Čvorovi koji su srasli makar na jednom mjestu s drvom, kao i njihov broj, ne predstavljaju smanjenje kvalitete. Kao i kod obojenog drva, čvorovi čak i s blagim pukotinama pripadaju prirodnim vanjskim obilježjima i ne mogu se spriječiti.
  • Kod drva impregniranog pod kotlovskim tlakom na površini se mogu pojaviti cvjetanja soli zeleno-bijele boje koja su bezopasna te će nestati s vremenom i nisu povod za reklamaciju.
  • Prirodni vremenski uvjeti kao sunce, vlaga i UV-zračenje imaju drukčiji utjecaj na različite vrsta drva. Drvo preuzima vlagu iz zraka, izjednačava se s njom te ponovno oslobađa vlagu. Promjena volumena drva može dovesti do pucanja drva čiji se nastanak može povećati tijekom direktnog vremenskog utjecaja i velikih razlika u količini vlage. Nastale pukotine nemaju nikakvog utjecaja na stalne osobine drva i na čvrstoću. Pucanje drva je prirodna osobina drva i nije povod za reklamaciju.

Opseg isporuke

1 x ljuljačka, 1 x ljuljačka za bebe sa zaštitom, 1 x dvostruka ljuljačka, 1 x tobogan, 1 x pribor za pričvršćivanje

Podatkovni listovi

Istaknuto

Značajke proizvoda

Preporučena dob 3 godine - 12 godine
Područje uporabe Na otvorenom
Materijal Drvo
Širina 323 cm
Visina 222 cm
Duljina 323 cm
Sorta S toboganom
Težina (neto) 84 kg