Popis željenih proizvoda

NAPOMENA: Svi BAUHAUS prodajni centri od 01.04.2024. nedjeljom će raditi od 09:00 do 14:00 sati.

Einhell Power X-Change 18V Bežične ubodne pile TE-BJ 18 Li - Solo

18 V, Bez akumulatora, Broj okretaja pri praznom hodu: 6.500 okr/min

Iz kataloga

Opis proizvoda

Einhell akumulatorska glodalica za utore TE-BJ 18 Li-Solo je bežični, precizni pomoćnik: kao član Power X-Change obitelji, akumulatorska glodalica za utore može se koristiti neovisno o izvoru napajanja i spremna je za trenutnu upotrebu. Čvrsti aluminijski dizajn omogućuje precizno rezanje utora. Glodalica za utore prikladna je za sve standardne veličine utora do tipa 20. Beskonačno podesive opcije poravnanja za postavku visine i kuta do 90° pobjedničke su značajke ovog fleksibilnog pomoćnika. Postoji mogućnost brzog podešavanja u 6 koraka za podešavanje dubine rezanja. Blokada osovine omogućuje brzu i jednostavnu izmjenu rezača. Isporuka sadrži ključ za izmjenu rezača i vrećicu za prašinu za radno područje bez prašine. Zahvaljujući adapteru za usisavanje, akumulatorska glodalica za utore također je kompatibilna s Einhell usisavačima suho/mokro. Dolazi bez baterije koju se može kupiti zasebno.

Einhell Power X-Change 18 V - bežična sloboda s jednom baterijom

Akumulatorska ubodna pila je dio Einhell Power X-Change 18 V akumulatorskog sustava. Sustav omogućuje više od 300 alata, bilo električni ili vrtne alate, da se pokreću s istom baterijom. Od dobro poznatih akumulatorskih bušilica, do ubodne pile i kosilice, sada postoji mnogo alata koji su dostupni bez kabela. Prednosti su očite: bez ovisnosti o utičnicama i kabelskim koturima, rad s bežičnim alatom olakšava se mobilnošću. Također, više ne morate koristiti različite baterije i punjače.

Akumulatorske baterije Power X-Change su srce platforme. Zato u baterijama koristimo samo najbolje komponente kao što su visokoučinkovite Li-Ion ćelije najsuvremenije generacije i inteligentnu procesorsku akumulatorsku elektroniku. To čini PXC bateriju jednom od najsigurnijih u industriji, osigurava učinkovitost, pouzdanost i trajnost.Podatkovni listovi

Istaknuto

Značajke proizvoda

Dubina rezanja 200 mm
Broj okretaja pri praznom hodu 6.500 okr/min
Napon akumulatora 18 V
Tip punjive baterije Litij-ionska
Broj baterija Bez akumulatora
Oprema Adapter za usisavanje, Vrećica za prašinu
Kut nagiba 90 °
BAUHAUS jamstvo 5 godina na uređaje na električni ili motorni pogon
Težina (neto) 3 kg