Popis željenih proizvoda

NAPOMENA: Svi BAUHAUS prodajni centri nedjeljom su zatvoreni!

Sanotechnik Infracrvena sauna Carbon 2

D x Š x V: 150 x 180 x 195 cm, 3.100 W

  • Namijenjena za dvije osobe
  • 14 karbon-magnezij radijatora
  • Star LED rasvjeta (7 boja)
  • 2 ergonomska sjedala za opuštanje
  • MP3, Bluetooth i 2 zvučnika
Br. proizvoda 28411941
2.590,-
za Komad
uklj. PDV
Komad

Opis proizvoda

Infracrvena sauna Carbon 2 za 2 osobe izrađena je od mekog drva kukute, koje potječe iz Sjeverne Amerike. Hemlock s mirisnim smolama nudi jedinstveno opuštajuću atmosferu. Sauna ima 14 karbon-magnezij radijatora ukupne snage cca. 3100 W. Prednji dio kabine izrađen je od 6 mm zatamnjenog sigurnosnog stakla, a za potpuno opuštanje kabina ima zvjezdasto LED osvjetljenje na stropu i terapiju bojama. Također ima MP3 player s Bluetooth sustavom i 2 zvučnika te dva ergonomska sjedala za opuštanje. Infracrvene saune su među najvrjednijim izumima za prevenciju bolesti i očuvanje zdravlja. Postižu kontrolirani učinak infracrvenog zračenja, odnosno toplinskog zračenja iz odgovarajućeg izvora na tijelo, kao što je to slučaj u tradicionalnim saunama ili parnim kupelji, ali na znatno nižoj temperaturi. Infracrvena sauna temelji se na djelovanju infracrvenih zraka, koje prodiru duboko u tjelesno tkivo i stvaraju prirodnu vibraciju koja zagrijava tkivo i potiče znojenje i pri nižim temperaturama (od 50 do 60°C). Toplina opušta tijelo, uklanja stres i toksine iz tijela te općenito jača cijeli imunološki sustav.

Napomena:

  • Saune su dostupne samo za kupovinu u našim prodajnim centrima, putem narudžbe kupca. Za sva dodatna pitanja u vezi kupnje sauna molimo Vas da se obratite u poslovnicu u kojoj želite obaviti kupovinu.
  • Prilikom kupovine proizvoda isporuka na kućnu adresu je besplatna


Opseg isporuke

1 x Infracrvena sauna s elementima za postavljanje s ugrađenim grijačima, 1 x Staklena vrata i stranice, 2 x stakleni prozor, 2 x sjedalo, 1 x Elektronski upravljač, 1 x Set za postavljanje, 1 x MP3 player (uključujući Bluetooth), 2 x zvučnika, 2 x Ergonomska sjedala za opuštanje

Istaknuto

Značajke proizvoda

Područje uporabe U zatvorenom
Broj prozora 2 Kom.
Vrsta rasvjetnog tijela Primjena LED svjetla u boji
Oprema USB priključak, Zvučnik, Ventilator
Pristup Prednji pristup
Boja vrata 1
Prikladno za 2 osobe
Debljina stakla 6 mm
Snaga 3.100 W
Materijal Hemlock
Materijal vrata Sigurnosno staklo od jednog okna
Mrežni napon 220 V - 240 V
Upravljanje Elektronično
Širina 180 cm
Visina 195 cm
Duljina 150 cm
Funkcije Bluetooth, Promjena boje, Podešavanje prigušivanja
Težina (neto) 210 kg