Popis željenih proizvoda

NAPOMENA: Svi BAUHAUS prodajni centri nedjeljom su zatvoreni!

Sanotechnik Infracrvena sauna + finska Twincombi

D x Š x V: 120 x 130 x 200 cm, 4.600 W

  • Kombinirana infracrvena i finska sauna
  • 3 infracrvena grijača 1 kW i peć snage 3,6 kW
  • Namijenjena za dvije osobe
  • Sigurnosno staklo debljine 8 mm
  • LED rasvjeta u boji (7 boja)
Br. proizvoda 28907608
1.999,-
za Komad
uklj. PDV
Komad

Opis proizvoda

Twincombi infracrvena i finska sauna za dvije osobe izrađena je od mekog drveta Hemlock, koje potječe iz Sjeverne Amerike. Hemlock s mirisnim smolama nudi jedinstveno opuštajuću atmosferu. Sauna je opremljena sa 3 crvena staklena radijatora 1 kW i peći za saunu od 3,6 kW. Za potpuni užitak sauna uključuje peć za saunu s vulkanskim kamenjem, LED rasvjetu u boji (7 boja), elektronički kontroler, MP3 player (s Bluetooth), zvučnik i neizostavni pribor za saunu poput kante s lopaticom, termometra i pješčanog sata. Vrata i prednji dio saune izrađeni su od sigurnosnog stakla debljine 8 mm. Ljudi su oduvijek koristili toplinu za rješavanje raznih zdravstvenih problema i bolova. Korištenjem saune moguće je doživjeti ljekovito djelovanje topline na um i tijelo. Karakteristika infracrvenog zračenja je da daje posebno učinkovit oblik topline koji zagrijava kožu i unutrašnjost tijela. Kada se zagrije, toplina se krvotokom prenosi na dublje tkivo. Zagrijavanjem unutrašnjosti tijela potiče se cirkulacija i probavni procesi te cirkulacija i rad srca. Toplina opušta tijelo, uklanja stres i toksine iz tijela te općenito jača cijeli imunološki sustav. Infracrvene saune su među najvrjednijim izumima za prevenciju bolesti i očuvanje zdravlja. Postižu kontrolirani učinak infracrvenog zračenja, odnosno toplinskog zračenja iz odgovarajućeg izvora na tijelo, kao što je to slučaj u tradicionalnim saunama ili parnim kupelji, ali na mnogo nižoj temperaturi. Infracrvena sauna temelji se na djelovanju infracrvenih zraka, koje prodiru duboko u tjelesno tkivo i stvaraju prirodnu vibraciju koja zagrijava tkivo i potiče znojenje i pri nižim temperaturama (od 50 do 60°C). Toplina opušta tijelo, uklanja stres i toksine iz tijela te općenito jača cijeli imunološki sustav.

Napomena:

  • Saune su dostupne samo za kupovinu u našim prodajnim centrima, putem narudžbe kupca. Za sva dodatna pitanja u vezi kupnje sauna molimo Vas da se obratite u poslovnicu u kojoj želite obaviti kupovinu.


Opseg isporuke

1 x Infracrvena sauna s elementima za postavljanje s ugrađenim grijačima, 1 x peć za saunu, 1 x Staklene stranice i vrata, drvena klupa, 1 x Elektronski upravljač, 1 x Set za postavljanje, 1 x MP3 player (uključujući Bluetooth), 1 x Zvučnik, 1 x Kanta s lopaticom/termometrom/pješčanim satom, 1 x Kamenje za saunu

Istaknuto

Značajke proizvoda

Područje uporabe U zatvorenom
Broj ležaljki 2 Kom.
Vrsta grijača za saunu Električna pećnica
Ulazak u saunu Prednji pristup
Boja Natur, Prozirno staklo
Snaga 4.600 W
Materijal Drvo
Maksimalni broj osoba 2
Mrežni napon 220 V - 240 V
Pećnica S pećnicom
Upravljanje saunom Integrirano
Širina 130 cm
Visina 200 cm
Duljina 120 cm
Težina (neto) 152 kg