Popis željenih proizvoda

NAPOMENA: Svi BAUHAUS prodajni centri nedjeljom su zatvoreni!

Dječji toranj za igru Max

D x Š x V: 120 x 177 x 302 cm

  • Komponente od impregnirane crnogorice
  • Moguće individualno oblikovanje boja
  • Uključuje tobogan
  • Natkriveni pješčanik
  • Kućica za igru za privatnu upotrebu
Br. proizvoda 22301309
384,90
za Komad
uklj. PDV
Komad

Opis proizvoda

Drveni toranj za djecu Max nudi pregršt prostora za igru. Visina podesta iznosi 122 cm, ispod kojega se nalazi pješčanik. Toranj je izrađen od kvalitetnog impregniranog drva otpornog na vanjske uvjete. Mora biti postavljen na čvrsto i ravno tlo, a poželjno je da se dodatno učvrsti u tlo sa odgovarajućim sidrima. Za potpunu zabavu i uživanje u igri toranj se isporučuje zajedno sa toboganom. Pogodno za djecu od 3 do 14 godina.

Napomena:

  • Tekstura, broj i veličina vidljivih čvorova nije ograničena i varira. Oni daju drvu živuća i individualna vanjska obilježja. Čvorovi koji su srasli makar na jednom mjestu s drvom, kao i njihov broj, ne predstavljaju smanjenje kvalitete. Kao i kod obojenog drva, čvorovi čak i s blagim pukotinama pripadaju prirodnim vanjskim obilježjima i ne mogu se spriječiti.
  • Kod drva impregniranog pod kotlovskim tlakom na površini se mogu pojaviti cvjetanja soli zeleno-bijele boje koja su bezopasna te će nestati s vremenom i nisu povod za reklamaciju.
  • Prirodni vremenski uvjeti kao sunce, vlaga i UV-zračenje imaju drukčiji utjecaj na različite vrsta drva. Drvo preuzima vlagu iz zraka, izjednačava se s njom te ponovno oslobađa vlagu. Promjena volumena drva može dovesti do pucanja drva čiji se nastanak može povećati tijekom direktnog vremenskog utjecaja i velikih razlika u količini vlage. Nastale pukotine nemaju nikakvog utjecaja na stalne osobine drva i na čvrstoću. Pucanje drva je prirodna osobina drva i nije povod za reklamaciju.


Opseg isporuke

1 x tobogan, 1 x pješčanik, 1 x ljestve, 1 x podest

Istaknuto

Značajke proizvoda

Preporučena dob 3 godine
Materijal Drvo, Plastika
Tretiranje površine Impregnirano
Širina 177 cm
Visina 302 cm
Duljina 120 cm
Težina (neto) 130 kg