Popis željenih proizvoda

NAPOMENA: Svi BAUHAUS prodajni centri od 01.04.2024. nedjeljom će raditi od 09:00 do 14:00 sati.

Drvena ljuljačka Kai

D x Š x V: 410 x 180 x 220 cm, Drvo, Zelene boje

Drvena ljuljačka Kai (410 x 180 x 220 cm)
Drvena ljuljačka Kai (410 x 180 x 220 cm)
Drvena ljuljačka Kai (410 x 180 x 220 cm)
Drvena ljuljačka Kai (410 x 180 x 220 cm)
  • Kompletan pribor uklj. materijal za montažu
  • Uklj. 2 ljuljačke s kukom
  • Impregnirano visokim tlakom
  • S ljestvama za penjanje i ljestvama od užeta
  • Bez sidra ljuljačke i valovitog tobogana
Br. proizvoda 20217677
285,22
za Komad
uklj. PDV
Komad

Opis proizvoda

Uz drvenu ljuljačku Kai zabava za djecu je zagarantirana. Ljuljačka je izrađena od kvalitetnog impregniranog drva debljine 10 cm otpornog na vanjske utjecaje. Za sigurno korištenje, ljuljačka mora biti postavljena na ravno i čvrsto tlo. Poželjno je da se ljuljačka učvrsti u tlo sa odgovarajućim sidrima. Kako bi zabava bila potpuna, postoji mogućnost nadogradnje tobogana na ljestve ljuljačke. Uz ljuljačku dolaze ljestve na užetu i dvije sjedalice. Pogodno za djecu od 3 do 14 godina. Tobogan se prodaje zasebno.

Napomena:

  • Tekstura, broj i veličina vidljivih čvorova nije ograničena i varira. Oni daju drvu živuća i individualna vanjska obilježja. Čvorovi koji su srasli makar na jednom mjestu s drvom, kao i njihov broj, ne predstavljaju smanjenje kvalitete. Kao i kod obojenog drva, čvorovi čak i s blagim pukotinama pripadaju prirodnim vanjskim obilježjima i ne mogu se spriječiti.
  • Kod drva impregniranog pod kotlovskim tlakom na površini se mogu pojaviti cvjetanja soli zeleno-bijele boje koja su bezopasna te će nestati s vremenom i nisu povod za reklamaciju.
  • Prirodni vremenski uvjeti kao sunce, vlaga i UV-zračenje imaju drukčiji utjecaj na različite vrsta drva. Drvo preuzima vlagu iz zraka, izjednačava se s njom te ponovno oslobađa vlagu. Promjena volumena drva može dovesti do pucanja drva čiji se nastanak može povećati tijekom direktnog vremenskog utjecaja i velikih razlika u količini vlage. Nastale pukotine nemaju nikakvog utjecaja na stalne osobine drva i na čvrstoću. Pucanje drva je prirodna osobina drva i nije povod za reklamaciju.Opseg isporuke

2 x ljuljačka, 1 x ljestve, 1 x podest, 1 x ljestve od uža

Istaknuto

Značajke proizvoda

Preporučena dob 3 godine
Boja Zelene boje
Materijal Drvo
Širina 180 cm
Visina 220 cm
Duljina 410 cm
Težina (neto) 100 kg