Uređenje vrta, terase...

Skoro nijedan aspekt uređenja okućnice nije se tako razvio u zadnjih deset godina kao što je izgradnja terasa i uređenje vanjskog dnevnog boravka u oazu opuštanja. Inspiraciju za uređenje okućnice možete pronaći u sljedećim kategorijama. Pretvorite okućnicu u mjesto opuštanja i druženja s najdražima.

  ----

 Vrtni alati

Vrtni alati su potrebni za održavanje okućnice, a u našoj ponudi možete pronaći široku ponudu alata za svaki projekt. Imate jednostavni vrt s travnjakom i potrebna vam je kosilica ili želite urediti živicu i biljke? Kultivirajte vrt iz snova s vrtnim alatom iz naše ponude.

  ----

 Vrtne kućice

U našoj ponudi možete pronaći vrtne kućice i spremišta, koji će se uklopiti u svaki vrt. Potreban vam je dodatni prostor za skladištenje? Nema problema! Vrtne kućice i spremišta dolaze u različitim dimenzijama i sigurno ćete pronaći model koji odgovara vašim potrebama.

  ---

 Sadnja

Proljeće kuca na vrata. Jeste li spremni za radove u vrtu? Bez obzira na iskustvo, u našoj ponudi možete pronaći potrebni alat, proizvode za njegu i biljke za vrt. Neka vam susjedi zavide na bogatom vrtu.

 ---

 Život na otvorenom

 ---

 Dekoracije i zabava

  ---