Popis željenih proizvoda

NAPOMENA: Svi BAUHAUS prodajni centri od 01.04.2024. nedjeljom će raditi od 09:00 do 14:00 sati.

Einhell Power X-Change 18V Aku sustav za raspršivanje boje TC-SY 18/60 Li-Solo

18 V, Bez akumulatora

Opis proizvoda

Einhell akumulatorski pištolj za prskanje boje TC-SY 18/60 Li-Solo prikladan je za prskanje lakova i glazura, sredstava za pranje i impregnaciju, te ulja. Ovaj ručni sustav za male i srednje radne površine dolazi s pištoljem za prskanje s mekanim rukohvatom za sigurno i udobno rukovanje. Kao fleksibilan i visokoučinkovit član obitelji Power X-Change, sve PXC baterije sa svojim visokokvalitetnim litij-ionskim ćelijama mogu se kombinirati s aku pištoljem za prskanje boje. Motor prenosi do 650 ml boje u minuti kroz podesivi poklopac zraka za okomite, vodoravne i okrugle mlazove. Glava raspršivača može se ukloniti radi čišćenja svih elemenata koji dolaze u dodir s bojom. Za fino podešavanje količine nanesene boje postoji regulator volumena boje. Ovjesni element pričvršćen na kućište omogućuje odlaganje pištolja za prskanje na minimalni prostor. Ovaj proizvod dolazi bez baterije i punjača.

Einhell Power X-Change 18 V - bežična sloboda s jednom baterijom

Akumulatorski pištolj za prskanje boje je dio Einhell Power X-Change 18 V akumulatorskog sustava. Sustav omogućuje više od 300 alata, bilo električni ili vrtne alate, da se pokreću s istom baterijom. Od dobro poznatih akumulatorskih bušilica, do ubodne pile i kosilice, sada postoji mnogo alata koji su dostupni bez kabela. Prednosti su očite: bez ovisnosti o utičnicama i kabelskim koturima, rad s bežičnim alatom olakšava se mobilnošću. Također, više ne morate koristiti različite baterije i punjače.

Akumulatorske baterije Power X-Change su srce platforme. Zato u baterijama koristimo samo najbolje komponente kao što su visokoučinkovite Li-Ion ćelije najsuvremenije generacije i inteligentnu procesorsku akumulatorsku elektroniku. To čini PXC bateriju jednom od najsigurnijih u industriji, osigurava učinkovitost, pouzdanost i trajnost.


Opseg isporuke

1 x akumulatorski pištolj za prskanje boje, 2 x mlaznica, 1 x posuda za mjerenje viskoznosti od 100 ml, 1 x četka za čišćenje, 1 x igla za čišćenje, 1 x posuda za boju od 800 ml s mjernom ljestvicom i poklopcem

Podatkovni listovi

Istaknuto

Značajke proizvoda

Napon akumulatora 18 V
Tip punjive baterije Litij-ionska
Broj baterija Bez akumulatora
Zapremina spremnika 800 ml
Protok 0,65 l/min
Prikladno za Lakovi, Glazure
BAUHAUS jamstvo 5 godina na uređaje na električni ili motorni pogon
Težina (neto) 1,26 kg