Popis željenih proizvoda

 
NAPOMENA: Svi BAUHAUS prodajni centri od 22.7. do 31.8. radit će: pon.-sub. od 8:00 do 20:30 sati. Ned. - ZATVORENO.

Bosch Professional AMPShare 18V Akumulatorski puhač GBL 18V-750

18 V, Bez akumulatora, Brzina puhanja: 198 km/h

Opis proizvoda

Bosch Professional AMPShare 18V akumulatorski puhač GBL 18V-750 sa svojim BITURBO Brushless motorom bez četkica i aksijalnim ventilatorom pruža protok zraka od 780 m³/h brzinom do 198 km/h. Kontrola promjenjive brzine pruža potpunu kontrolu pri radu: korisnik sam odabire optimalnu snagu, razinu buke i vrijeme rada ovisno o zadatku koji obavlja. Savršeno uravnotežen i prilagođen dizajn te mala težina omogućuju rad bez puno umaranja i štite zdravlje korisnika.

Bosch Professional namijenjen je profesionalnoj uporabi u trgovini i industriji. Alati su izloženi različitim opterećenjima, zahtjevima i ekološkim kriterijima, jer je kontinuirana dnevna uporaba i zahtjevi na samom uređaju znatno veći od onih koje ima uradi sam majstor. Plavi uređaji su dizajnirani za komercijalnu uporabu u pogledu performansi, vijeka trajanja i tehničkih podataka te su snažni i robusni u svakodnevnoj uporabi.

Ekstremne performanse i vrhunska udobnost

BITURBO Brushless je kombinacija novog Bosch motora visokih performansi bez četkica i najmoćnije Bosch baterije ProCORE 18 V do sada. Dovoljna je samo jedna baterija da BITURBO uređaji postavljaju nove rekorde s izlaznom snagom do 2000 W. Visokoučinkoviti akumulatorski alati koji isporučuju snagu kabelskih uređaja! BITURBO uređaji su ergonomski dizajnirani i kompaktni te mogu podnijeti najzahtjevnije materijale i poslove brže, lakše i sigurnije. Sa samo jednom snažnom baterijom ProCORE 18V, oslobađate snagu koju nude kabelski uređaji bez dodatne težine. Ekstremna snaga nikada nije bila lakše dostupna! Dodatna prednost: praktični akumulatorski puhač nudi istu slobodu rada kao i verzija s benzinskim motorom, ali je znatno ekološki prihvatljiviji i tiši!

Individualna kontrola performansi i ergonomski dizajn

Promjenjiva regulacija brzine akumulatorskog puhača provodi se brzo i precizno pomoću ručnog rotacijskog kotačića, omogućujući potpunu kontrolu tijekom rada ovisno o području primjene i odgovarajućem zadatku. Možete birati između optimalnog izbora snage, razine buke i vremena rada. Njegov dobro uravnotežen, ergonomski dizajn i mala težina omogućuju lakši rad s manje naprezanja. Za brz početak rada, akumulatorski puhač ima robusnu okretnu klik mlaznicu koja se lako može pričvrstiti na početku rada i brzo ukloniti za kompaktno skladištenje.

Akumulatorski uređaj je kompatibilan sa svim baterijama i punjačima iz Bosch Professional 18 V sustava. Također, kompatibilan je s AMPShareom, i ostalih akumulatora različitih robnih marki namijenjenih profesionalcima u trgovini i industriji.

Akumulatori više robnih marki AMPShare - mnogo robnih marki, mnogo uređaja, jedan baterijski sustav

Akumulatorski puhač je dio AMPShare 18V baterijske skupine različitih robnih marki. To je mreža različitih profesionalnih marki za trgovinu i industriju koje koriste zajednički baterijski sustav za strojeve od 18 V. Temelji se na tehnologiji baterija Bosch Professional. Baterije AMPShare potpuno su kompatibilne sa svim bežičnim alatima vodećih marki, uključujući Bosch Professional (plavi uređaji), Fein, Brennenstuhl, Rothenberger, Steinel, Wagner i mnoge druge.

Prednosti:

  • Štedite novac i vrijeme: Jedna baterija za brojne zadatke. Nema više traženja odgovarajuće baterije za svaki pojedini uređaj.
  • Štedite prostor i trud: Jedinstven sustav baterija omogućava jednostavno prebacivanje između uređaja, što oslobađa više prostora u radionici ili torbi za alat.
  • Prednosti vodeće tehnologije baterija: Ekstremna snaga, dugo trajanje rada i izuzetna dugotrajnost za Vaše alate.

Istaknuto

Značajke proizvoda

Napon akumulatora 18 V
Broj baterija Bez akumulatora
Brzina puhanja 198 km/h
Jačina puhanja 780 m³/min
Razina buke 96 dB(A)
Tip motora bez četkica
Širina 19,5 cm
Visina 30 cm
Duljina 85,2 cm
BAUHAUS jamstvo 5 godina
Težina (neto) 3,15 kg