Popis željenih proizvoda

Vinski kvasac

10 g

  • Sorta Saccharomyces Cerevisiae
  • Idealan za kvalitetne bijele i crne sorte grožđa
  • Provodi alkoholnu fermentaciju
Br. proizvoda 27028250
1,05
uklj. PDV
Komad

Opis proizvoda

Suhi selekcionirani vinski kvasac je čisti aktivni kvasac bez dodataka, preporučen od strane svjetskih vinarskih instituta. Doziranje vinskog kvasca ovisi o vrsti vina te o temperaturi mošta. Sorta kvasca je Saccharomyces Cerevisiae, a idealan za kvalitetne bijele i crne sorte grožđa. Preporučeno doziranje iznosi 25-50 g/hl za fermentaciju mošta od bijelog grožđa, 20-30 g/hl za crveno grožđe, 20-45 g/hl za voćnu kašu te 30-50 g/hl za zastoj fermentacije. Prije korištenja preporuča se pročitati upute za upotrebu.



Značajke proizvoda

Područje uporabe Na otvorenom
Opteretivost 10 g
Područje primjene Vrt
Sadržaj 1 kom
Konfekcijska veličina Jedna veličina
Težina (neto) 10 g