NAUTIC

BAUHAUS i NAUTIC

Potaknuti sve većom potražnjom kupaca za nautičkim proizvodima osnovali smo odjel NAUTIC. U prodajnim centrima u Njemačkoj već je 1992. postojao poseban nautički asortiman. Odjel NAUTIC pod ovim nazivom i opsežnom paletom proizvoda prvi je put ustrojen u prodajnom centru Berlin-Schöneberg, gdje je ponuda ovih proizvoda i danas najveća.
 
Otada je ovaj stručni koncept stalno usavršavan i proširivan. Zbog pozitivnog odjeka kod kupaca, odjel NAUTIC u međuvremenu je dostupan širom Europe u više od 95 prodajnih centara koji se redom nalaze u blizini popularnih nautičkih odredišta. S asortimanom od preko 3.000 kvalitetnih proizvoda NAUTIC se u međuvremenu prometnuo u jednog od najvećih ponuđača proizvoda i opreme za jedrilice i motorne brodove. 

Asortiman

Asortiman odjela NAUTIC pokriva velik broj kvalitetnih proizvoda za brodove i posadu. Kod vlasnika brodova vrlo je popularan širok izbor pojedinačno dostupnih vijaka i okova od oplemenjenog čelika. Količinu možete sami odrediti prema Vašim potrebama i ne morate u zatvorenoj ambalaži kupovati više proizvoda nego što Vam doista treba.
 
Pored toga, na odjelu su dostupni kvalitetni proizvodi renomiranih proizvođača poput tvrtki West System, Epifanes, Yachticon, Silva te brojne druge marke. Pronaći ćete sve što Vam je potrebno - od boja, smola, lakova i užadi preko navigacijske elektronike, motora i gumenjaka pa sve do stručne literature. 
 
NAUTIC Vam nudi sve što će na Vašem jedrenjaku ili motornom brodu biti potrebno za sljedeću plovidbu. 

Prodajni centar za sve ljubitelje vodenih sportova

Ovdje ćete pronaći najbolje brendove, stručne savjete i top ponude. Zato: dignite jedra!