Profesionalna usluga za obrtnike

Profesionalni proizvodi, korisne usluge i kompetentno savjetovanje: BAUHAUS je za PROFI DEPOT sastavio specijalan asortiman profesionalnih proizvoda prilagođen specifičnim potrebama obrtnika i malih poduzetnika. Kućni majstori su naravno također dobro došli! Ponuda obuhvaća snažne građevinske uređaje, skele, građevinske kemikalije, izolacijske materijale i brojne druge artikle.
 
Proizvodi u BAUHAUS PROFI DEPOT-u posebno su učinkoviti i ispunjavaju važeće stručne norme (DIN, CE, RAL). Odabiremo ih i proizvodimo u suradnji s vodećim industrijskim tvrtkama, a strogim sigurnosnim ispitivanjima trajno osiguravamo njihovu visoku kvalitetu. Pored toga, redovito provjeravamo certifikate ovakvih proizvoda.
 
Svejedno želite li kupiti građevinske materijale, iznajmiti alate ili koristiti naše usluge dostave i razne načine plaćanja - PROFI DEPOT Vas očekuje.  

 

Pregled prednosti za obrtnike

Informacije za obrtnike

U potrazi ste za stručnom potporom? Obrtnici mogu pronaći u informacijama za obrtnike sve o uslugama koje su dostupne u BAUHAUS prodajnim centrima – bez obzira radi li se o količinama, najmu strojeva, narudžbama. Stručni zaposlenici stoje vam na raspolaganju s korisnim savjetima.

Kupovina

Asortiman kvalitetnog građevinskog materijala, snažnih strojeva i pametnog pribora složen je za potrebe obrtnika. Mnogi proizvodi aktualnog asortimana mogu se dostaviti u kratko vrijeme. Jednostavno zatražite informacije na pultu te odmah možete dobiti neobvezujuću ponudu.

Popust na velike količine

BAUHAUS osigurava cjenovnu prednost zbog velikih količina jer je moguće prilagođavanje cijena. Popust iznosi minimalno 5 % za sve ProfiCard korisnike. Možete ostvariti i veći popust, ovisno o učinjenom prometu u prethodnih 12 punih mjeseci od dana kupnje.

Drive-In arena

Dovezite se, natovarite i izvezite! Obrtnici i trgovci tako obavljaju kupnju građevinskog materijala, paletne robe ili većih količina u BAUHAUS prodajnim centrima. Olakšajte si: Uđite vozilom u Drive-In arenu, natovarite proizvode s regala te iziđite vozilom. Ako je potrebno, stručni zaposlenici u Drive-In areni će vam pomoći pri utovaru s viljuškarom ili niskopodiznim viljuškarom.

Komisioniranje robe

I komisioniranje ne predstavlja problem! Vi naručite – BAUHAUS će odraditi ostalo! Naručite pismenim putem ili telefonski.

Usluga dostave

Tešku i glomaznu robu ne morate transportirati sami do odredišta – najbolje rješenje je uobičajena usluga prijevoza. BAUHAUS će rado umjesto Vas obaviti montažu robe. Kod većih građevinskih projekata problem često predstavlja neprikladno mjesto za istovar iza ograde ili može biti potreban istovar na višu etažu u zgradama. U tom slučaju BAUHAUS će za prijevoz robe angažirati kran. Dizalica prenosi palete i velike predmete preko ograda, problematičnog terena ili izravno u zgradu na Vašem gradilištu.

Garancija povrata robe

Ukoliko ste kupili previše ili nešto što Vam ne treba, nudimo Vam mogućnost zamjene robe unutar 4 tjedna od dana kupnje. Neoštećeni proizvod u originalnom pakiranju jednostavno donesite u BAUHAUS prodajni centar i predočite nam račun. Imate mogućnost zamjene proizvoda za neke druge ili povrat novca (proizvodi kupljeni po posebnoj narudžbi su isključeni).

Profi Card

Korisnik BAUHAUS ProfiCard programa može postati svaka pravna osoba ili obrtnik, upisana u sudski odnosno obrtnički registar, i porezni obveznik iz samostalne djelatnosti, sa sjedištem odnosno prebivalištem u RH. ProfiCard popust vrijedi kod plaćanja gotovinom te jednokratno debitnim i kreditnim karticama, kao i kod odgođenog plaćanja ProfiCard karticom.

Natkrivena zona za utovar robe

Utovarite robu jednostavno i bez stresa pod natkrivenom zonom. Kako biste brzo utovarili robu, BAUHAUS zaposlenici će vam pripremiti robu na utovarno mjesto.

Ovo bi vas također moglo zanimati

Stručne radionice, prezentacija robe, događanja...

Od stručnih radionica o optimalnoj upotrebi novog alata pa do prezentacija koje organiziraju predstavnici naših partnera iz industrije – u BAUHAUS prodajnom centru možete dobiti mnoštvo korisnih savjeta. Za sudjelovanje na prezentacijama i savjetovanju uglavnom se ne trebate niti predbilježiti.

Na putu u vama najbliži prodajni centar s Profi Depotom

Proizvodi i usluge od profesionalaca za profesionalca

Obrtnici i trgovci će pronaći posebne usluge u BAUHAUS prodajnim centrima s PROFI DEPOT-om. Ovdje ćete pronaći poseban stručni asortiman, velike količine kao i usluge plaćanja i povrata.