Uživajte u ljetu sa super balkonskim namještajem

Sunce, toplina, procvjetale gredice i zelena trava pozivaju na uživanje na otvorenom. Uredite svoj vanjski prostor s odabranim vrtnim namještajem te stvorite najudobnije mjesto za opuštanje. U BAUHAUS prodajnim centrima pronaći ćete odgovarajući namještaj za terasu ili balkon kao i širok izbor pribora različitog dizajna i materijala za svaki ukus: od velikih lounge setova za vrt preko ležaljki za odmaranje u hladu pa sve do rješenja koja ne zauzimaju puno prostora na balkonu. Pretvorite svoju terasu ili balkon u oazu udobnosti.

Balkonski namještaj iz našeg asortimana

Pronađite inspiraciju u širokom odabiru BAUHAUS balkonskog namještaja te stvorite vlastito mjesto opuštanja pod vedrim nebom. Lounge elementi iz različitih setova mogu se kombinirati na različite načine. Pojedini stolovi i stolice ili individualno postavljeni namještaj za sjedenje ispunit će svaku želju. Kod velikih slavlja i za gošćenje velikog broj gostiju pivske garniture su najbolji izbor. Jednostavno se postavljaju, a kada ih više ne trebate jednostavno ih sklopite i pohranite u podrumu. Ali i za ograničeno područje na balkonu u BAUHAUS prodajnim centrima pronaći ćete širok izbor balkonskog namještaja – od malog pomoćnog stola pa sve do sklopivih šarenih stolica. Pravi osjećaj kampiranja možete postići s visećim ležaljkama, udobnim ležaljkama ili Hollywood ljuljačkama.

Što se tiče materijala vrtnog namještaja možete odabrati između drva, plastike, metala ili kombinacija visokokvalitetnih materijala. S vrtnim namještajem od drva stvorit ćete ugodnu atmosferu u seoskom stilu. Posebno lijep izgled postići ćete s drvenim namještajem u kombinaciji s tamnosmeđim plastičnim pletivom. Kombinacije PE pletiva i aluminija djeluju jako elegantno i moderno. Čiste linije i oblici nadopunjuju izgled. Sav vrtni namještaj oduševljava kvalitetnom obradom, otpornošću na habanje i vodu te UV stabilnošću. Nano premaz ili premazi od epoksidne smole ili elotherm premazi čine namještaj otpornim na prljavštinu i vodu.

Bez obzira radi li se o modernom, klasičnom ili funkcionalnom – visokokvalitetni namještaj za vrt, terasu ili balkon u različitom stilu, materijalu i sezonskim bojama pruža mnogobrojne mogućnosti kombiniranja. Bez obzira koji stil preferirate – BAUHAUS vrtni namještaj je obrađen, konstruiran posebno stabilno, jednostavan za održavanje, robustan, otporan na vremenske uvjete i lijepo izgleda.

Otkrijte BAUHAUS vrtni namještaj za svaku priliku i svaki ukus:

 

Balkonski namještaj

Mali namještaj lijepog izgleda za odmor na balkonu.

Lounge setovi

Elegantno i udobno kroz ljeto s lounge setom.

Vrtni namještaj od ratana

Udoban namještaj od pletenog ratana za svaku ljetnu vremensku prognozu.

Drveni namještaj

Pružite prirodni šarm terasi s drvenim namještajem.

Metalni namještaj

Elegantni vrtni namještaj od metala za opuštajuće sate na terasi ili balkonu.

Vrtna oaza

Doživite prirodu u vrtnoj oazi u BAUHAHUS prodajnim centrima – od sezonskog cvijeća do vrtnog alata.

Raj za ljubitelje vrta

Uživajte u ljetu s BAUHAUS vrtnim namještajem i pretvorite svoj vrt u najdraže mjesto za odmaranje i opuštanje ljeti.

Za vaš vlastiti ljetni raj odaberite vrtni namještaj sa stolom, stolicama, foteljama ili klupama od masivnog drva, PE pletiva ili metala. Za manje površine imamo dijelove setova koji se mogu jednostavno preklopiti i lako pohraniti – savršeno za brzu pohranu, koja ne zauzima puno mjesta. Tako će ostati više vremena za ljeto.

 

Postavite individualno što najbolje odgovara vašoj terasi ili balkonu – s Mix and Match metodom. Budite hrabri i kombinirajte klasični namještaj s modernim ili isti stol s različitim vrstama stolica ili drveni stol sa stolicama od ratana. Iznenadit ćete se kako ovi setovi dobro izgledaju na vašoj terasi. I mala djeca će dobiti svoje mjesto za sjedit u vrtu, na terasi ili balkonu. Šareni namještaj za djecu i maštoviti pribor idealni su za igranje.

Namještaj za terasu – odmorite se na otvorenom

Odmaranje u zelenilu – u širokom asortimanu vrtnog namještaja za terasu, vrt i balkon u BAUHAUS prodajnim centrima pronaći ćete ponešto za svaki ukus. S dekorativnim pomoćnim stolom, klasičnim  u jednoj boji ili ekstravagantnim jastucima s uzorkom, učinkovitim i elegantnim rješenjima za zaštitu od sunca ili elegantni vrtni paviljoni upotpunite svoje mjesto pod suncem – sve u vašem BAUHAUS prodajnom centru.

Na putu prema najbližem prodajnom centru s vrtnom oazom

Raj za obožavatelje vrtlarstva

Ako želite promijeniti izgled svog vrta ili balkona, ne izbjegavajte vrtnu oazu. BAUHAUS nudi najljepše sezonske biljke i korisne vrtne alate.