BAUHAUS vrtni alat – i vaš vrt će procvjetati

Individualno i lijepo uređen vrt je osobno mjesto odmora odmah nakon doma. Zelena oaza u kojem se članovi obitelji lijepo osjećaju, s mjestom za opuštanje i mjestom za igranje.

Cvjetajuće biljke i zeleni travnjak nisu slučajni rezultat već rezultat redovite njege. S visokokvalitetnim vrtnim alatima stvorit ćete vlastiti vrt iz snova. Bez obzira radi li se o košenju, rezanju, piljenju, okopavanju ili orezivanju – uz vrtni alat iz BAUHAUS-a riješit ćete brže sve radove.

 

Neizostavni vrtni alati iz našeg asortimana

Za uređenje vrta vrijedi, uradi sve što želiš. Bez obzira radi li se o bujnim vrtovima sa šarenim cvijećem između gredica s povrćem i začinskim biljkama, travnjacima za ležaljke i ljuljačke, koji se jednostavno održavaju ili prirodna sadnja u bogatom vrtu – mašti nema granica. Jer tek odgovarajuća njega i ispravno rezanje u odgovarajuće vrijeme osigurat će mnogo cvjetova, plodova i dobar rast cvijeća, grmlja i stabla. BAUHAUS ima odgovarajući vrtni alat za sve potrebe – mehanički ili električni alati za sve radove pod otvorenim nebom.

Kvalitetni, ručni vrtni alat i strojevi kao što su vrtne škare, pile, lopate, škare za grmlje, grablje i kultivator kao osnovna oprema, olakšavaju radove u vrtu i brzo pokazuju željeni rezultat. Sav vrtni alat, koji je potreban za ručnu njegu travnjaka, biljaka i ostalog kod kuće, pronaći ćete ovdje.

Pogledaj ponudu

Vrtni strojevi – korisni pomoćnici za radove u vrtu

Orezivanje grmlja, prozračivanje travnjaka i rezanje grana – u velikim vrtovima uporaba električnih vrtnih strojeva – s baterijom, kabelom ili benzinom – jako praktična. Također je praktično što jedna baterija može pokrenuti različite aku vrtne alate iz iste serije. S najnovijim hibrid vrtnim alatom možete uvijek i bilo gdje jednostavno mijenjati između akumulatora i kabela. Ili se odlučite za višenamjenski uređaj – uređaj s motornom jedinicom i različitim nastavcima za različito područje uporabe – primjerice za rezanje grana, uređivanje živice, podrezivanje ili puhanje lišća.

Bez obzira preferirate li mehaničke ili električne vrtne strojeve – BAUHAUS vrtni alati i strojevi su na najnovijem stupnju tehnologije, točno obrađeni, posebno stabilni i izrađeni za duži uporabni vijek, ergonomski formirani te ih neprestano nadgledaju neutralni instituti za testiranje kao što su TÜV/Dekra/LGA i ispituju sigurnost, kvalitetu i rukovanje – kako bi vrtni radovi bili jednostavni.

Pogledaj ponudu

Pribor za vrtne uređaje i strojeve

S velikim izborom BAUHAUS vrtnog pribora i zamjenskih dijelova za vaše vrtne uređaje i strojeve postići ćete optimalne radne rezultate. Teleskopske ručke za rezanje olakšavaju orezivanje stabla te se mogu koristiti za razrjeđivanje teško dostupnih grana u krošnji stabla. Za zaštitu ruka i koljena pri radu u našoj ponudi možete pronaći širok izbor radnih rukavice i jastučića za koljena. Zalijevanje vrta kantom za zalijevanje je teže što je vrt veći. Ovdje možete koristiti prskalice ili automatski uređaj za navodnjavanje – u BAUHAUS prodajnim centrima pronaći ćete odgovarajući sustav za navodnjavanje vašeg vrta.

Njegovana zelena površina – s odgovarajućom kosilicom nije problem

Snažni, zeleni travnjak je ponos svake osobe koja ima vrt. Kako biste održali sočne vlati, potrebno je redovito kositi travu. Savršenu kosilicu, koja odgovara vašim potrebama te je prikladna za sastav vašeg travnjaka, možete pronaći u BAUHAUS prodajnom centru u vašoj blizini. Za jako male površine dovoljna je i ručna kosilica. Ona je tiha i uvijek spremna za uporabu jer joj nisu potrebni ni benzin ni struja. Ako u blizini vrta postoji utičnica i na vašem travnjaku se ne nalaze prepreke, kabel neće stvarati probleme, a električna energija je izvor energije na koji se možete osloniti. Aku kosilice je potrebno puniti, ali su zato lake i ekološki prihvatljive. Benzinske kosilice su snažne i okretne – idealne za veće travnate površine. Ako imate  vrt sličan parku, potrebna vam je traktorska kosilica. Na taj način možete ugodno sjediti i u kratko vrijeme pokositit veliku travnatu površinu.

Ako nemate dovoljno vremena za košnju, možete odabrati robotsku kosilicu. Potpuno automatski će preuzeti košenje, prepoznati prepreke i sama ih izbjeći. Kada robotska kosilica utvrdi da je stanje baterije nisko, automatski će se vratiti u stanicu za punjenje kako bi se ponovno baterija napunila. Vrijeme košnje možete sami podesiti kako biste primjerice uživali u podnevnoj tišini.

U BAUHAUS prodajnim centrima možete pronaći različite vrste kosilica, ali i širok izbor potrebnog pribora za kosilice s kojim će vaša kosilica biti uporabljiva kroz cijelu godinu. Ako redovito održavate kosilicu, nećete imati problema prilikom pokretanja i uporabe.

Kosilice

 

Ovo bi vas također moglo zanimati

Robotske kosilice
Trimeri
Škare za živicu
Vrtna oaza

Raj za obožavatelje vrtlarstva

Ako želite promijeniti izgled svog vrta ili balkona, ne izbjegavajte vrtnu oazu. BAUHAUS nudi najljepše sezonske biljke i korisne vrtne alate.