Sreću stvaraš svojim rukama

“Sreću stvaraš svojim rukama”: Aktualnom kampanjom BAUHAUS vas želi inspirirati da se i sami uključite i osjetite prirodu svojim rukama. Od sjetve pa sve do berbe, stručnjak za radionicu, dom i vrt podržava vas kao kompetentan partner kada sami uzgajate začinsko bilje, povrće ili voće. BAUHAUS želi biti djelić tog procesa stvaranja.
Suštinu svoje stvaralačke poruke saželi smo u TV spot od 30 sekundi.

Kampanjom pokazujemo niz mogućnosti kako da postanete aktivni u vrtlarenju, da iskusite ponos na plodove svoga rada i da naposljetku uživate u prirodnoj, svježoj hrani. Uostalom, vaša vlastita kreativnost nije vidljiva samo u kuhinjskom vrtu s puno prostora za gredice s voćem i povrćem, može se pokazati i na terasi ili balkonu.

Sintagma “Sreću stvaraš svojim rukama” podjednako je namijenjena početnicima u vrtlarstvu i okorjelim gurmanima. BAUHAUS je tu da vam pomogne u vašoj samodostatnosti sa širokim asortimanom proizvoda, stručnim uputama i korisnim savjetima profesionalaca urbanog vrtlarenja.

Trudit ćemo se kroz naše digitalne kanale dijeliti korisne informacije, inspirativne ideje i atraktivne natječaje.

Informacije o uzgoju bilja, voća i povrća

Sam saditi, sam brati: Što je potrebno da nešto domaće bude dobro? Od ranog uzgoja do planiranja gredice i njege, BAUHAUS online shop nudi opsežne informacije, savjete i odgovarajuće proizvode.