Popis željenih proizvoda

NAPOMENA: Svi BAUHAUS prodajni centri od 01.04.2024. nedjeljom će raditi od 09:00 do 14:00 sati.

Walteco Rusticline Cijev

Duljina: 700 mm, Čelik, Crne boje

  • Dio serije Rusticline s neograničenim mogućim kombinacijama pojedinih komponenti
  • Pogodno za izradu polica, vješalica, stolova i ostalog namještaja ili pribora
  • Jednostavna ugradnja priključivanjem i vijkom
  • Izrađena od čvrstog čelika
  • Premaz crnog praha otporan na vodu i ogrebotine
Br. proizvoda 27744981
9,95
za Komad
uklj. PDV
Komad

Opis proizvoda

Crna RT-14 cijev s navojem 3/4" dio je Rusticline sustava polica proizvođača Walteco, koji vam nudi neograničene mogućnosti u dizajnu polica, ormara ili stolova. S duljinom od 700 mm, cijev je treća najduža cijev iz Rusticline sustava. Kao i sve ostale komponente sustava polica, karakterizira ga jedinstveni industrijski izgled, čvrstoća i trajnost površinske obrade. Pogodna je npr. za izradu tračnice za odjeću, izradu stola ili prostrane police.

Rusticline sustav

Sastoji se od osnovnih komponenti cijevi, spojnica i završnih dijelova, dizajnirani u industrijskom stilu, oblikovani su sa sanitarnim elementima u suvremenom dizajnu interijera svojom tamnom koordinacijom boja. Zbog naglaska na dekorativni učinak cijevnog sustava, pojedine komponente su osmišljene do posljednjeg detalja. Na njima se nalaze reljefne oznake, izbočine ili karakteristična zrnata površina koja oponaša izgled lijevanog željeza.

Cijevi, kutne spojnice, spojnice i drugi elementi Rusticline sustava mogu se kombinirati po želji. To olakšava stvaranje originalnih komada namještaja koji točno odgovaraju obliku i veličini interijera. Zahvaljujući čvrstoj konstrukciji i jednostavnom pričvršćivanju ploča, cijevni sustav je posebno pogodan za proizvodnju regala različitih veličina. Međutim, sustav se također može koristiti u izradi namještaja. Cijevi se mogu koristiti, na primjer kao noge stolića za kavu ili kao baza originalne barske stolice. Uz malo vještine, komponente se mogu kombinirati i s drugim materijalima i predmetima, kao što su ploče od punog drva ili rasvjetni elementi.

Dijelovi sustava izrađeni su od čvrstog čelika i obloženi prahom. Otporni su na ogrebotine, vodu ili sredstva za čišćenje. Rusticline sustav također se može koristiti u kupaonici ili kuhinji. Za montažu sustava potreban je samo trenutak za sastavljanje namještaja ili pribora. Pojedinačni dijelovi opremljeni su sa navojima, koji se pričvršćuju bez alata i ručno zatežu. Rusticline cijevni sustav koristi se samo u dekorativne svrhe te ne obavlja funkcije vodovodne instalacije.

Rusticline komponente:

Sve komponente Rusticline sustava polica mogu se pronaći na našoj internet trgovini BAUHAUS.

  • Rusticline cijevi: koriste se za sastavljanje potporne konstrukcije. Dostupne su u različitim duljinama, izrađene su od čelika i navojem na oba kraja.
  • Rusticline spojnice: za ugradnju Rusticline sustava potrebne su spojnice. Njihova je zadaća međusobno povezati pojedinačne cijevi i povezati ih s drugima. Postoji niz spojnica kao što su dvostruki rukavi, spojne čahure, križni komadi, T-komadi, Y-komadi ili TY komadi.
  • Rusticline završne kapice: završne kapice mali su, ali bitan dio cijelog sustava polica. Postoje različite vrste krajeva kao što su kape, utikači ili zaporni ventili i slavine.

Istaknuto

Značajke proizvoda

Duljina 700 mm
Promjer 25 mm
Područje primjene Dnevni boravak, Ured, Kuhinja, Radionica
Boja Crne boje
Materijal Čelik
Vrsta montaže Vijci
Tretiranje površine Premazano prahom
Težina (neto) 762 g