Božićna priča

Vani je sve hladnije, a po ulicama i prozorima hvata se mraz. To znači samo jedno – božićno vrijeme je pred vratima. Nedostaje vam odgovarajuća božićna ukrasna rasvjeta i dekoracija ili božićno drvce s odgovarajućim ukrasima? U BAUHAUS-ovoj božićnoj priči sigurno ćete pronaći što tražite. Stvorite čarobnu atmosferu u svom domu.

Dosta vam je traženja božićnog drvca svake godine? Prljavština i odlaganje drvca su dodatni trošak. BAUHAUS vam preporučuje umjetno drvce kod kojeg je razlika od živućeg jedva primjetna. Za potpuni doživljaj „bijelog Božića“ dostupna su i umjetna drvca u bijeloj boji.

Dekorirano drvce nezaobilazni je dio svakog doma. Ponuda ukrasa za drvce i dekoracija je velika. Zimsko plavo-srebrne, klasične crveno-zlatne ili moderne u bijeloj boji – ukrasite božićno drvce s kuglicama iz BAUHAUS-ovog asortimana i sigurno će privlačiti poglede.

Vrijeme je obitelji, ljubavi i svjetla. Osvijetlite tamne dane lijepom rasvjetom i blještavim naglascima. Bez obzira radi li se o svjetlosnoj zavjesi, blještavoj pahulji ili svjetlećem sobu u kategoriji „Božićna rasvjeta“ svatko će pronaći nešto po svom ukusu. Svijeće za adventski vijenac ili LED svjetlosni lanac za božićno drvce – odgovarajuća rasvjeta dodatno će doprinijeti blagdanskoj atmosferu u vašem domu.

Obogatite stambeni prostor s božićnom dekoracijom. Zaigrana svjetla, mirisne svijeće, fenjeri i smiješne božićne figure učinit će od vašeg doma pravi zimski čarobni svijet.