Webshop podrška

Prikaži kontakte i radno vrijeme centra:

Moja košarica 0

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

O nama

Berlin_Kudamm

BAUHAUS - Specijalist za radionicu, kuću i vrt

Jedinstvena priča o našem uspjehu počinje 1960. u Mannheimu: u proljeće navedene godine otvoren je prvi BAUHAUS prodajni centar. Objedinjavanjem raznih specijaliziranih proizvoda pod istim krovom – i to po samoposlužnom principu – postavili smo visoka mjerila u sektoru trgovine. Velik izbor proizvoda, prvoklasna kvaliteta po povoljnoj cijeni te dobra prometna povezanost naših prodajnih centara od samog početka predstavljaju naša osnovna načela, a i dan danas čine temelj našeg uspjeha! 

BAUHAUS u Hrvatskoj

Bauhaus_otvorenje_BuzinPrvi BAUHAUS prodajni centar u Hrvatskoj otvoren je 2000. godine u Zagrebu, na Žitnjaku. Danas u Hrvatskoj djeluje sveukupno osam prodajnih centara s više od 690 zaposlenika. Svi oni pružaju vrhunsku uslugu kupcima. Pristupaju im srdačno, savjetuju ih stručno i pomažu u kupnji.

Više informacija  

Internacionalno

entry_internacionalno_AntalijaBauhaus ideja ponude kvalitetnih proizvoda na raznim stručnim odjelima pod istim krovom dobro je prihvaćena i izvan Njemačke. U međuvremenu smo zastupljeni u 19 država Europe s više od 300 prodajnih centara.

Više informacija

Održivi razvoj

entry_odrzivi_razvojJedna od naših najvažnijih zadaća je održivo poslovanje: dosljedno provodimo održive strategije i time dajemo svoj doprinos očuvanju okoliša i uređenijoj budućnosti.

Više informacija

Impresum

entry_impresum 

Više informacija