Bauhaus za Palčiće

U razdoblju od 01.3. do 31.12.2022. za svaki prodani paket 6 odabranih vrsta laminata LOGOCLIC Edition doniramo 7 KN Klubu roditelja nedonoščadi PALČIĆI. Minimalna donacija iznosit će 10.000 EUR, odnosno onoliko koliko uz vašu pomoć prikupimo ukoliko pređemo taj iznos.

Nagradni natječaj "Camargue slavi 40 godina"

Camargue slavi 40 godina! Slavite s nama i osvojite! Čak 12 sudionika ima priliku osvojiti super nagradu! Jedan dobitnik može dobiti jednu nagradu. Upute i pravila za sudjelovanje u nagradnom natječaju možete pročitati na poveznici.

Popis dobitnika možete pronaći ovdje >>

BAUHAUS Corporate Challenge Europe 2022

Od 19. rujna do 25. rujna 2022. po drugi put će se održati međunarodni BAUHAUS Corporate Challenge Europe (BCCE) - virtualni sportski događaj za sve zaposlenike svih nacionalnih tvrtki. Cilj je sakupiti najmanje 100.000 kilometara u disciplinama planinarenje / hodanje / trčanje ili vožnja bicikla u razdoblju od 1 tjedna. Prijeđeni kilometri bilježe se i vrednuju pomoću aplikacije za praćenje. Za svaki prijeđeni kilometar u aplikaciji BAUHAUS donira novac u dobrotvornu svrhu. BAUHAUS Hrvatska će prikupljeni iznos donirati Klinici za ženske bolesti i porode KBC Zagreb.

Ponosni smo na sve naše djelatnike koji su u BAUHAUS Corporate Challegeu uspjeli skupiti €5.000,- (37.672,50 kn). Novac je doniran Klinici za ženske bolesti i porode Kliničkog bolničkog centra Zagreb. Veselimo se budućim izazovima!