Internacionalno

BAUHAUS na vodećem položaju u Europi

Naša ideja ponude kvalitetnih proizvoda na raznim stručnim odjelima pod istim krovom dobro je prihvaćena i izvan Njemačke. U međuvremenu smo zastupljeni u 19 država Europe s više od 300 prodajnih centara.

Uspjeh preko svih granica

Nakon osnivanja prvog inozemnog društva u Austriji 1972., gdje u međuvremenu posluje 21 prodajni centar, 1988. uslijedilo je otvaranje podružnica u Danskoj, te tamo trenutno posluje više od 15 prodajnih centara. Prisutni smo u svim nordijskim zemljama – Danskoj se 1997. priključila Švedska, 2001. Finska, 2007. Norveška te 2012. Island. Osnivanjem novih društava na državnoj razini 1989. u Španjolskoj te 1996. u Turskoj proširili smo se u nove regije Južne Europe. Od devedesetih godina prisutni smo i u Istočnoj Europi: sve je počelo osnivanjem prvih prodajnih centara u Češkoj Republici, a kasnije su uslijedile Bugarska, Estonija, Hrvatska, Slovenija, Slovačka i Mađarska. BAUHAUS je u međuvremenu zastupljen u Švicarskoj, Luksemburgu te Nizozemskoj.

Ispunjavamo specifične potrebe u pojedinim državama

Naša društva u pojedinim državama harmonično se uklapaju u specifičnu strukturu gospodarstva: obrtnicima, poduzetnicima i privatnim kupcima dostupan je širok izbor proizvoda vrhunske kvalitete. U svim našim prodajnim centrima brinemo o specifičnim tradicijama i tržišnim uvjetima pojedine države, zbog čega je BAUHAUS rado viđen partner u svim susjednim europskim državama. 

BAUHAUS društva po državama

BAUHAUS Austrija

BAUHAUS Bugarska

BAUHAUS Češka Republika

BAUHAUS Danska

BAUHAUS Estonija

BAUHAUS Finska

BAUHAUS Island

BAUHAUS Luksemburg

BAUHAUS Mađarska

BAUHAUS Nizozemska

BAUHAUS Norveška

BAUHAUS Njemačka

BAUHAUS Slovačka

BAUHAUS Slovenija

BAUHAUS Španjolska

BAUHAUS Švedska

BAUHAUS Švicarska

BAUHAUS Turska