O nama

BAUHAUS - Specijalist za radionicu, kuću i vrt

Prvi BAUHAUS prodajni centar u Hrvatskoj otvoren je 2000. godine u Zagrebu, na Žitnjaku. Danas imamo već 3 prodajna centra u Zagrebu, te po jedan u Rijeci, Splitu, Zadru, Puli i Varaždinu - sveukupno osam centara u Hrvatskoj sa više od 750 zaposlenika. Svi oni pružaju vrhunsku uslugu kupcima. Pristupaju im srdačno, savjetuju ih stručno i pomažu u kupnji. 

15 stručnih odjela za sve potrebe

Posebno smo ponosni na naš širok asortiman proizvoda. U BAUHAUSU će zasigurno svatko pronaći ono što traži! Fokusirani smo na ono najbitnije: svi prodajni centri u ponudi drže isključivo proizvode za radionicu, kuću i vrt. Naš asortiman u međuvremenu obuhvaća preko 120.000 kvalitetnih proizvoda na 15 stručnih odjela. Pored toga, razvili smo inovativne koncepte prodaje poput DRIVE-IN ARENE i SVIJETA KUPAONICA.

Prodajni centri

Jaka usluga za profesionalce među kupcima

Za obrtnike i poduzetnike u ponudi imamo profesionalne proizvode i širok spektar usluga. Naš cilj je olakšavanje posla profesionalcima. U našoj ponudi razveselit će Vas vrhunski asortiman robe s popustom pri kupnji većih količina, stručno savjetovanje od strane naših prodajnih savjetnika te ekskluzivan program usluga s komisioniranjem robe i uslugom dostave. Naš paket usluga za obrtnike i poduzetnike zaokružuju bonusi koje možete ostvariti preko PROFI CARD kartice.

Na Profi Card

Provjerene kvalitetne marke

U ponudi tvtke BAUHAUS pronaći ćete gotovo isključivo proizvode poznatih proizvođača, no internu kontrolu kvalitete robe ipak shvaćamo vrlo ozbiljno. Samo na taj način možemo biti sigurni da će proizvodi udovoljiti visokim zahtjevima koje od njih tražimo zajedno s našim kupcima. Osim toga, naručujemo proizvodnju ekskluzivnih kvalitetnih marki prema našim preciznim napucima.

Ponuda brendova

Snažan tim

Naši su zaposlenici naša najjača karika te nam je stoga obuka i razvoj osoblja među najvišim prioritetima. U konačnici naši zaposlenici provode u djelo BAUHAUS koncepte i svakodnevno ispunjavaju naša obećanja o odličnoj usluzi. Kvalificirani zaposlenici ključ su našeg uspjeha u budućnosti. Stoga ulažemo velike napore u njihovu kompetentnu obuku.

Odgovornost za zaštitu okoliša

Naš koncept ne čine isključivo dobre usluge, visoka kvaliteta i velik izbor proizvoda. Još jedan faktor dobiva sve važniju ulogu: održivo poslovanje. Stoga nam je vrlo važno da se proizvodi iz našeg asortimana proizvode bez negativnog utjecaja na okoliš. Već smo se davno obvezali da ćemo u ponudi držati isključivo certificirano tropsko drvo. Ljetni namještaj sa FSC certifikatom, povećanje ponude boja bez otapala i razrjeđivača te energetski učinkoviti građevni elementi predstavljaju samo najočitije primjere brojnih ekoloških proizvoda u našem asortimanu. Upravo zato naši kupci mogu mirne savjesti kupovati u BAUHAUSu: u svakoj skupini proizvoda nudimo alternative koje su posebno ekološki prihvatljive.

Održivi razvoj